Home Zanimljivosti Giannu smo nekad znali po bujnom poprsju i ‘Golim vijestima’, pogledajte kako...

Giannu smo nekad znali po bujnom poprsju i ‘Golim vijestima’, pogledajte kako danas šeta po Splitu

SHARE

Naravno da se svi sjećate Gianne Apostolski, splitske zvijezde udarnice pionirskog izdanja “Golih vijesti” na Novoj TV, nekadašnje reality zvijezde i pjevačice u pokušajima.

Giannu svi iz tih vremena pamtimo kao djevojku koja je radije bila svučena, nego obučena, koja je vrlo rado dekolteima isticala svoje bujno poprsje, no kako je promijenila profesiju, i “styling” joj je potpuno drugo priča.

Kao turistička managerica, Gianna danas trči na sve strane sto na sat i štiklu su davno zamijenile tenisice i niske “bajkerice”, a pripijene izazovne haljine obične T-shirt majice i komodne karo košulje.


U tom izdanju Gianna je došla pozdraviti i dizajnerski dvojac iz ELFS-a na njihovom splitskom partyju.

“Mediji me više ne zanimaju, sve sam prošla i probala što sam željela. Sada sa svojim momkom radim i jako smo sretni što u današnje vrijeme imamo priliku pokrenuti vlastiti posao. Kada si mlad imaš neke druge vrijednosti, sada sam tek zrela i mogu vidjeti kako sam živjela. Sve bih isto ponovila, no ovo su trenutno najljepši momenti mog života…” – komentirala je Gianna u jednoj prigodi svoj veliki profesionalni zaokret.