Home Zanimljivosti Zbog ove pogreške u uređenju spavaće sobe ne spavate dobro

Zbog ove pogreške u uređenju spavaće sobe ne spavate dobro

SHARE
Prema riječima stručnjakinje za feng shui, mnogim osobama pri uređenju spavaće sobe dogodi se pogreška koja rezultira lošim i nekvalitetnim snom

Stručnjakinja za feng shui Laura Cerrano ističe da je jedna od ključnih stavki pri uređenju spavaće sobe osiguravanje jednakog prostora s obje strane kreveta, piše t portal.

Dobar raspored namještaja u spavaćoj sobi, prema njezinu mišljenju, rezultirat će većom smirenošću, a samim time boljim i kvalitetnijim snom.

Uz osiguravanje jednakog prostora s obje strane kreveta, dodavanje noćnih ormarića i lampi za stvaranje potrebne ravnoteže, stručnjakinja za feng shui ističe da je važno imati pogled na vrata spavaće sobe iz kreveta, ali da se ne nalaze u ravnini s krevetom.

-Takav položaj omogućuje osobi da doslovce, energično i metaforički vidi i osjeća tko i kakve se mogućnosti približavaju njegovom životu- objasnila je Cerrano. Kako dodaje, jednaki principi vrijede za vrata od kupaonice koja ne bi trebala biti u ravnini s krevetom jer takav raspored crpi energiju.

Ako nije postignuta ravnoteža i pravilan protok energije, male su šanse da ćete se kvalitetno naspavati.