Home Zanimljivosti Kako žene biraju muškarce u svom životu?

Kako žene biraju muškarce u svom životu?

SHARE

Možda naslov zvuči i suviše sirovo, ali takav je život, pa i ženski odabir muškaraca. Dragi muškarci nemojte se ljutiti, ali ovo je realnost. Kada se sve sabere i oduzme, žene biraju muškarca prema onome za šta im treba. Ekipa portala Eros.ba je to sve podijelila u par kategorija i to u ovisnosti od toga treba li im: momak, netko za seksualnu avanturu ili partner za brak.

Kod prve kategorije (momak, dečko) obično  i nisu previše izražene osobine muškaraca koje se traže, nego to više ovisi od same žene. U druga dva slučaja sve je poprilično jasno definirano.

Ukoliko traže muškarca za brak, onda su poželjne osobine: sigurnost, lojalnost i socijalni status, dok su za avanturu: privlačan fizički izgled, humor, sklonost ka akciji i da je dobar u krevetu.

Žene općenito više vole muškarce koji zrače samopouzdanjem, koji ih znaju nasmijati, koji su na neki način nedostupni za njih i koji zrače strastvenošću.

Muškarci koji posjeduju ove osobine su „uspješni kod žena“ i mogu s lakoćom zavesti bilo koju, bez obzira na njen trenutni status veze, ali …

Kako svaka medalja ima dvije strane, tako je i sa ovom. Muškarci koji posjeduju sve ove osobine u većini slučajeva posjeduju i još jednu, a to je da nisu lojalni. Osim lojalnosti većinom su i samodopadni, nacisoidni, a i sa emocijama ne stoje baš najbolje. Oni su funkcionalni za prolazne avanture, ali brak i porodica svakako to nisu.

E tu sada dolazi do izražaja velika grupa muškaraca koji ove gornje osobine imaju možda u naznakama ali su lojalni, zrače sigurnošću i imaju dobar socijalni status (bar u očima te žene). Ipak mnoge stvari od ovih mogu se nadoknaditi ili kompenzirati u krevetu.

Žene cijene kada se muškarac trudi da i one budu u potpunosti zadovoljene tijekom vođenja ljubavi i to cijene mnogo više nego što se misli. Zato dragi muškarci, ako već nemate neke od ovih nabrojanih osobina bar se iskažite (potrudite) u krevetu i mnogo toga biće vam „oprošetno“.