Home Društvo Emotivna Severina: “Prvo je moja majka počela plakati, a onda i ja...

Emotivna Severina: “Prvo je moja majka počela plakati, a onda i ja za njom”

SHARE

Još je samo dva dana ostalo do izvedbe “Naše bile štorije” u Zagrebu, mjuzikla u kojoj glavne uloge igraju Severina i Goran Karan.

Publika je dvadesetominutnim ovacijama u Splitu pokazala koliko joj se svidio mjuzikl “Naša bila štorija”. Publika je dočekala kraj koncerta na nogama pjevajući i plešući, a sami izvođači nisu mogli sakriti svoje emocije i sreću.

Radnja se odvija u sedamdesetim godinama, a u središtu radnje je mladi par – direktorova kći Ane Carić (Severina) i nogometaš “Hajduka” Duje Duplančić(Goran Karan). Splitska izvedba izazvala je oduševljenje, a mediji su ga proglasili ‘mjuziklom bez ijedne krive note’.

Ovaj veliki projekt je okupio sjajnu zvjezdanu postavu i broji čak 34 izvođača na pozornici gdje glavne uloge imaju Severina, Goran Karan, Danijela Martinović, Giuliano, Tedi Spalato, Stefan Kokoškov, Mirella Meić, Zorica Bučić, Joško Ševo te ostali mladi glumci i plesači. Za kostimografiju je zadužena Matija Vuica, režiju Nina Kleflin, a koreografiju Dejan Jakovljević.

Premijera mjuzikla Naša bila štorija u Splitu (FOTO: Miranda Cikotic/Pixsell)

Odlični Joško Ševo je bio narator ove romantične štorije o zabranjenoj ljubavi splitskih Romea i Julije “kad je svit bija veći, a Split manji”. Ovaj mjuzikl je specifičan po još jednom detalju, a to je da se ukus publike poklopio s ukusom kritičara koji su bili puni riječi hvale za cijeli ovaj projekt. Zadovoljstvo nakon “Naše bile štorije” govori da je publika bila željna ovakvih pjesama i pozitivnih priča, a zagrebačka izvedba se očekuje s velikim nestrpljenjem!

Premijera mjuzikla Naša bila štorija u Splitu (FOTO: Miranda Cikotic/Pixsell)

U ožujku je izašao i album “Naša bila štorija” koji se odmah našao među najprodavanijim u Hrvatskoj. Prilikom promocije albuma Severina je kazala“Blagoslovljena što sam dio ove priče… Kad je Goran prvi put došao kod mene kući kako bi mi odsvirao ove pjesme, zatekla se kod mene i moja mater. Prva je počela plakati, a ja odmah za njom. I kad sam, prije neki dan dobila CD, a već je od tog prvog slušanja prošlo osam godina, opet sam zaplakala.”

Premijera mjuzikla Naša bila štorija u Splitu (FOTO: Miranda Cikotic/Pixsell)

Ususret zagrebačkom koncertu publika može uz pjesme koje već zna “Sta je svit”, “Manta me jubav” i “Štorija” naučiti nove koje su ovih dana objavljene. Radi se o Severininoj pjesmu “Ispovid”, Karanovoj “Sanjaj” i “Bila pisma” te Tedijevoj “Nisan oženija koju san jubija”.