Home Društvo Robert Kovač nikad spremniji: Stigao pljačkaša i srušio ga!

Robert Kovač nikad spremniji: Stigao pljačkaša i srušio ga!

SHARE

Vidi se da je gospodin utreniran, dobacio je njemački policajac novinarima dok je privodio lopova zahvaljujući Robertu Kovaču, koji je trčao za najbržim napadačima svijeta, a danas hvata lopove.

Vidio je kako otima novac umirovljeniku, nije oklijevao ni sekunde. Izletio je iz restorana i potrčao za razbojnikom koji nije imao šanse. Nakon nekoliko metara, bivši Vatreni koji je godinama trčao za najbržim napadačima svijeta, stigao je mladića i sapleo ga.

– Vidi se da je gospodin utreniran – dobacio je njemački policajac novinarima dok je privodio lopova zahvaljujući Robertu Kovaču, bivšem hrvatskom reprezentativcu, danas pomoćniku bratu Niki na klupi Eintrachta.

Priča se brzo proširila njemačkim medijima koji slave herojski čin našeg nogometaša, a incident je potvrdio i glasnogovornik Bundeslige, u kojoj je Eintracht na sigurnom i ugodnom 11. mjestu.

Robert je izašao na večeru u ponedjeljak. Ispred restorana u Eintrachtu je banka iz koje je pred kraj radnog vremena izašao umirovljenik (72). Lopov ga je pričekao, srušio ga i oteo mu novac.

No nije daleko stigao. Kovaču ni s 43 godine na leđima nije bio problem uhvatiti 15 godina mlađeg razbojnika, a ovo je bio jedan od rijetkih startova s leđa zbog kojih se nije morao bojati sankcija, prenosi 24sata.hr.