Home Crna kronika Pljačkaša spičio glavicom kupusa u glavu

Pljačkaša spičio glavicom kupusa u glavu

SHARE

Pljačkaš pod okriljem noći upao u trgovinu, vjerojatno misleći da je prodavačica unutra sama.

Namjeravajući u opljačkati prodavaonicu “Daca i Ana” u Banja Luci, razbojnik je prošao kao bos po trnju jer ga je vlasnik trgovine uspio otjerati bacajući na njega sve što mu se našlo pri ruci, nakon čega je bandit, ne vjerujući što ga je snašlo – pobjegao praznih šaka, pišu Nezavisne novine.

Prema informacijama iz policije, pokušaj razbojništva odigrao se u ponedjeljak oko 20 sati u Ulici Miloša Obilića, u banjalučkom naselju Obilićevo.

Izvor Nezavisnih novina upućen u detalje ovog događaja pojašnjava da je pljačkaš pod okriljem noći upao u trgovinu, vjerojatno misleći da je prodavačica unutra sama.

“U tim trenutcima prodavačica je bila pored hladnjaka, a on je ušetao sa ženskom čarapom na glavi, odnosno najlonkama. Ni riječi izgovorio nije. Izvadio je kuhinjski nož i prišao kasi, kako bi se ‘poslužio’ pazarom”, pojašnjava sugovornik Nezavisnih.

Šokirana radnica tada je učinila jedino što je mogla – galamom je pozvala vlasnika, koji je bio u uredu u sklopu trgovine.

“Gazda prodavaonice je istrčao i počeo je i on galamiti, što razbojnika nije obeshrabrilo. Potom je vlasnik uzeo bombone, čokolade, pa i glavice kupusa, kojim je počeo da gađa pljačkaša. Jednom glavicom kupusa pogodio ga je u glavu”, otkriva izvor detalje neuspjele pljačke.

Razbojnik je pritom imao još jedan peh, jer mu je u pokušajima da nožem otjera vlasnika trgovine, te da ujedno dođe do novca, ključ blagajne ispao i već tada se ispostavilo da su njegove namjere osuđene na propast.

“Istrčao je iz trgovine i otišao u smjeru iz kojeg je došao – prema ulici koja vodi ka Zelenom mostu”, pojašnjava sugovornik Nezavisnih novina koje navode kako pljačkaš nije imao rukavice tako da će ga, moguće je, odati otisci prstiju.