Home Zanimljivosti Ma kakva Kim? Lana Jurčević pokazala seksi guzu u spotu

Ma kakva Kim? Lana Jurčević pokazala seksi guzu u spotu

SHARE

Nakon što je nedavno na društvenim mrežama seksi videom najavila novu pjesmu i spot, čiji je jedan dio snimila snimala u Parizu, ‘Kim Kardashian’ Lane Jurčević (32) napokon je ugledala svijetlo dana.

Razgovor u studiju 24sata pratite ovdje:

– Ovo je jedna od pjesama s kojom najavljujemo album koji uskoro izlazi i na kojemu su pjesme koje su postigle velike uspjehe. Riječ je o pjesmama kao što su ‘Ludo ljeto, ‘Majica’, ‘Tabu’ i ‘Hollywood’, a koje na YouTubeu imaju preko 30 milijuna pregleda – rekla je zgodna pjevačica.

Premijerno pogledajte Lanin novi spot:

Lana je u novom singlu, s kojim će nastupiti u na ovogodišnjem CMC festivalu, opjevala najpoznatiju starletu na svijetu.

foto: Screenshot

– Naziv pjesme nastao je iz čiste zezancije. Ipak, Kim je kroz godine postala sinonim za uspješnu poslovnu ženu, koja je između ostalog i majka, a opet sasvim obična, sa svim svojim nesavršenostima, kao što ih ima i svaka od nas. Ona nam je u pjesmi simbol onoga što svaka djevojka ili žena predstavlja svom partneru – za njega je ona najljepša i najbolja, nebitno je li savršena ili nesavršena. I obrnuto – objasnila je Lana.  Spot za pjesmu snimali su u Zagrebu i Parizu.

foto: Humski Jan

– Iako se samo nekoliko dana prije snimanja dogodio teroristički napad u Parizu, to nije omelo cijelu ekipu da se tamo zapute. Snimali smo dva dana, a nakon toga snimalo se i na lokacijama u Zagrebu koje je osmislila i realizirala La Lux produkcija s Dariom Radusinom – dodala je i otkrila anegdotu iz Pariza.

foto: Screenshot

– Režisera Daria Radusina je u ponoć u Parizu skoro uhitila policija jer je stajao na cesti i kamerom me ‘nišanio’ na balkonu hotela, dok smo snimali paparazzo scene. Kamera osim što se zove ‘weapon’, ona stvarno i izgleda kao oružje, a kako je u Parizu bilo opsadno stanje, u tom trenutku je prolazila specijalna policija i zaustavili su se da ga provjere što radi usred noći. Kasnije smo set preselili u sobu, gdje smo snimali ostatak, otvorili smo prozore jer je bilo vruće od reflektora, stilistica je držala lampu, režiser snimao, asistent kamere pomagao i onda smo umrli od smijeha kad smo shvatili kako to izgleda izvana – smije se Lana.

foto: Screenshot

Autori pjesme su Natko Smoljan i Marko Milanović Burky, a u spotu za ‘Kim Kardashian’ pojavljuje se i Dejan Špoljar, najpoznatiji hrvatski ‘stunter’, akrobat na motoru s kojim je Lana snimila prilično opasne scene.

foto: Screenshot

Lanu i bend očekuju koncerti u Osijeku, Krku, Zagrebu, Ptuju, te diljem Hrvatske, Slovenije, BiH i dijaspore, a s novom pjesmom ‘Kim Kardashian’ nastupit će na CMC festivalu.