Home Kultura Oliver otkrio urnebesnu anegotu: “Pitao me jesam ja taj Mišo Kovač”

Oliver otkrio urnebesnu anegotu: “Pitao me jesam ja taj Mišo Kovač”

SHARE

Oliver Dragojević sudjelovao je u Splitu na humanitarnoj večeri koju su pripremili Vedran Mlikota i Stipe Božić.


U prepunoj dvorani Časničkog doma u Lori, splitska publika uživala je u pjesmi i humoru. Za dobru zabavu pobrinula su se poznata imena hrvatske glazbene scene, a sve s jednim velikim humanitarnim ciljem. Humanitarna pripredba naziva “Otputovat na vrh svita”, ujedinila je sve zbog jednog cilja. Pomoći obitelji poginulog prijatelja Stipe Božića. U velikoj organizaciji Stipe Božića i glumca Vedrana Mlikote osjećala se pozitivna i prijateljska energija, koju je publika odmah prihvatila.

“Publika je bila fenomenalna, ali cilj je eto ispunjen i smisao svega ovoga je ispunjen i baš mi je drago da sam bila dio ove priče, pogotovo što sam bila večeras jedina ženska, nisam imala kompleks, ja se šalim da sam bila najzgodnija ženska večeras”, priča Zorica Kondža. “Predivna večer, baš smo komentirali, toliko pozitive, toliko zezancije. Red viceva, red pjesme, red edukacije kako su nas Stipe Božić i Vedran Mlikota uveli u tu cilu priču i na posljetku lijepa humanitarna priča – ma odlično”, dodao je Jole.

Zorica Kondža prisjetila se dana kad je planirarila, dok je Oliver Dragojević otkrio da mu je draže jadransko plavetnilo. U moru pozitivne energije s publikom je podijelio i anegdotu iz privatnog života, kada je Oliverov stariji sin bio još dijete. “On je bio mali, nije znao tko je pjevač, tko nije, pa je vidio puno puta Mišu pa mene i koji put me pitao jesam li ja taj Mišo Kovač”. Što su još zvijezde otkrile, pogledajte u prilogu IN magazina.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Oliver Dragojević (FOTO: Dusko Jaramaz/Pixsell)