Home Crna kronika CRNI VIKEND U MOSTARU: Šipovčanin smrtno stradao u prometnoj nesreći, Lisičanin teško...

CRNI VIKEND U MOSTARU: Šipovčanin smrtno stradao u prometnoj nesreći, Lisičanin teško ozlijeđen

SHARE
Noćas oko 2:30 sati na magistralnoj cesti M-17, kod benzinske crpke ‘Gazprom’ na sjevernom izlazu iz Mostara dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je jedna osoba poginula, a šest osoba je ozlijeđeno.
Kako se moglo vidjeti na mjestu događaja, u ovoj nesreći su sudjelovala četiri automobila, Golf 3, Škoda Fabia, Mercedes i parkirano vozilo Ford Mondeo.
Promet je na ovom dijelu magistralne ceste bio u potpunosti obustavljen do 6 sati (promet je preusmjeravan kroz prostor benzinske crpke) kada je završen očevid kojega su uradili službenici Policijske uprave Mostar uz prisustvo dežurnog tužitelja, te uklanjanja vozila s kolnika.
Od zadobivenih ozljeda smrtno je stradao suvozač u automobilu Golf. Osim smrtno stradalog u Golfu se nalazila još jedna osoba, u Mercedesu četiri osobe, te u Škodi još jedna osoba, piše Bljesak.info.
Od šest ozlijeđenih osoba, dvije su zadobile teške tjelesne ozljede od kojih je jedna zbog težine ozljeda životno ugrožena. Četiri osobe su prema konstatacijama liječnika zadobile lakše tjelesne ozljede.
Odmah nakon sudara u pomoć ozlijeđenima priskočili su radnici benzinske crpke, drugi sudionici u prometu koji su se zatekli na mjestu nesreće, a ubrzo su stigla i vozila hitne pomoći koji su ozlijeđene prebacili u mostarske zdravstvene ustanove.
Golf, Mercedes i Škoda su, po naredbi tužitelja, specijaliziranim policijskim vozilom ‘pauk’ prebačeni u krug PU Mostar radi daljeg vještačenja.
Daljom istragom bit će utvrđeno kako je došlo do ove teške prometne nesreće, u čemu bi mogao pomoći i video nadzor s obližnje crpke, javlja Bljesak.info.
Šipovača Portal neslužbeno doznaje da je u ovoj nesreći smrtno stradao 34-godišnji I.V. iz Šipovače, a u kobnom trenutku s njim se u Golfu nalazila muška osoba iz Lisica koja je teže ozlijeđena.