Home Šport FOTO Široki Brijeg na nogama: I Dragan Čović poželio pobjedu protiv Sarajeva

FOTO Široki Brijeg na nogama: I Dragan Čović poželio pobjedu protiv Sarajeva

SHARE

Ljubitelji nogometa u Bosni i Hercegovini večeras će imati priliku uživati u istinskom spektaklu, tijekom uzvratne utakmice finala Kupa BiH, nakon koje će biti poznato tko je osvajač ovosezonske titule prvaka Kupa BiH.

Nakon poraza na Koševu, u ovoj utakmici na Pecari nogometaši FK Sarajevo će tražiti svoju šansu da dođu do preokreta vrijednog titule, te su najavili kako će dati sve od sebe da naprave pravi posao u Hercegovini.

S druge strane, ekipa Širokog Brijega se nada kako će pobjedom u ovom susretu izboriti svoj plasman u europska natjecanja naredne sezone, zbog čega je zavladala i velika euforija u ovom gradu.

Podrška klubu s Pecare stiže sa svih strana, te su tako poruke podrške dobili iz brojnih europskih i svjetskih metropola, kao i iz mnogih gradova u regiji. Podržale su ih i brojne poznate osobe , kao i političari iz BiH, a među njima se svakako ističe član Predsjedništva BiH Dragan Čović, koji je jedan od velikih ljubitelja nogometa, prenosi Radiosarajevo.ba.

Sve to dokaz je kako je večeras pred nama zaista derbi susret i kako ćemo imati priliku da uživamo u nogometnom spektaklu na Pecari.

FOTO: Facebook