Home Šport Iz Zrinjskog poručuju: “Spremamo neviđeni spektakl koji Mostar nije vidio”

Iz Zrinjskog poručuju: “Spremamo neviđeni spektakl koji Mostar nije vidio”

SHARE

U Završnicu Kupa BiH plasirali su se HMRK Zrinjski mostar, Izviđač CO Ljubuški, Maglaj Maglaj i Borac m:tel  Banja Luka. Prošli tjedan je odlučeno kako domaćinstvo i organizaciju završnice kupa dobiva HMRK Zrinjski Funal4 Kupa 2017. Održat će se u 3. i 4. lipnja u dvorani na Bijelom Brijegu u Mostaru.

Po prvi put u svojoj 25 godišnjoj povijesti kluba imamo čast ugostiti samu kremu bh. rukometa u gradu Mostaru i na najbolji način pokazati da ovaj grad živi i diše za sport.

„Sve pripreme idu po planiranoj dinamici iako moramo priznati da smo bili zatečeni kasnom objavom izbora domaćina jer osim nas prijavila se i ekipa R.K.Maglaj. Na vrijeme smo organizirali organizacijski odbor kako ne bi propustili bilo koji segment ovako zahtjevne organizacije.

Ono što možemo obećati ljubiteljima rukometa u gradu i cijeloj Bosni i Hercegovini sprema se neviđeni spektakl koji će biti po prvi put obilježen u gradu Mostaru, LED reklame u dvorani, novo ozvučenje, izravni prijenos svih utakmica,  mažuretkinje,  a po prvi put rukometni Kup će imati i svoj vizualni indetitet.”

HMRK Zrinjski  će u gradu kroz različite aktivnosti prezentirati rukomet u najboljem svijetlu, a navijače molimo da na vrijeme potraže karte, jer već sada imamo veliku potražnju za istima, al za sve one koji ne stignu bit će osiguran i izravni televizijski prijenos svih utakmica i moram ponoviti naš najveći imerativ ove sezone je bilo vratit povjerenje  našoj publici samo u punoj dvorani mi možemo i hočemo ići do samog kraj- osvojiti titulu kupa 2017.

„ Zahvaljujemo se premijeru HNŽ   gosp. dr. Nevenku Herceg i  gradonačelniku gosp. Ljubi Bešlić što su nesebično pomogli samu organizaciju Kupa, a s glavnim sponzorom smo još u pregovorima koji ćemo se skoro dogovoriti oko uvjeta.” kazao nam je predsjednik organizacijskog odbora i potpredsjednik upravnog odbora HMRK Zrinjski  Branislav Stojkić.

Podsjetimo, Izvršni odbor Rukometnog saveza Bosne i Hercegovine je prije nekoliko dana organizaciju završnog turnira Kupa BiH za rukometaše u sezoni 2016/17. povjerio HMRK Zrinjski.

Inače, HMRK Zrinjski kandidaturu je predao još krajem travnja, a na odluku se čekalo ovoliko dugo zbog nemogućnosti saziva Rukometnog saveza Bosne i Hercegovine.

Kako su za prvi.tv kazali iz uprave mostarskog kluba, vremenska stiska neće biti na uštrb organizaciji ovog velikog rukometnog turnira.