Home Crna kronika Poginula 20-godišnja Ilijana Muselimović, vozačica lakše ozlijeđena

Poginula 20-godišnja Ilijana Muselimović, vozačica lakše ozlijeđena

SHARE

Od zadobivenih ozljeda, na mjestu nesreće je preminula Ilijana Muselimović (20) koja se nalazila na mjestu suvozača Fiata kojim je upravljala Kristina Ostojić (1991)

Ilijana Muselimović rođena 1997. godine iz mjesta Bijakovići smrtno je stradala u prometnoj nesreći koja se u noći s četvrtka na petak dogodila na cesti Čitluk – Međugorje u mjestu Potpolje.

Prema informacijama iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije nesreća se dogodila oko 00.25 sati. Muselimovićeva se nalazila na mjestu suvozača u vozilu Fiat Punto kojim je u trenutku nesreće upravljala Kristina Ostojić rođena 1991. godine, također iz mjesta Bijakovići.

Nesreća se dogodila kada je iz za sada nepoznatog razloga Kristina izgubila kontrolu nad automobilom, izletjela s ceste i potom udarila u zid jedne obiteljske kuće. Odmah nakon prijave o nesreći, na mjesto događaja brzo su stigli pripadnici policije i Hitne pomoći.

Nažalost, za Ilijanu nije bilo spasa. Od zadobivenih ozljeda 20-godišnjakinja je preminula na licu mjesta. Vozačica je prevezena u Sveučilišnu kliničku bolnicu Mostar gdje je zadržana na liječenju.

Očevid na mjestu nesreće obavili su pripadnici policije, a o svemu je obaviještena i dežurna županijska tužiteljica Županijskog tužiteljstva Hercegovačko-neretvanske županije.

Prema prvim rezultatima istrage nakon završenog očevida, utvrđeno je da je nakon izlaska iz krivine došlo do zanošenja, a zatim gubitka kontrole nad vozilom koje je potom udarilo u zid kuće sa lijeve strane, gdje se vozilo zaustavilo.

Utvrđeno je i da nije bilo kontakta s drugim vozilom. Tužiteljica je izdala nalog da se izvrše sva potrebna vještačenja kako bi se utvrdio točan uzrok ove nesreće sa smrtnom posljedicom.

Vozačica lakše ozlijeđena

Prema informacijama iz Sveučilišne kliničke bolnice Mostar, Kristina Ostojić je u nesreći zadobila lakše tjelesne ozljede.

– Pacijentica je smještena na Odjelu neurokirurgije, u pitanju su lakše tjelesne ozljede i ista je stabilnog zdravstvenog stanja, izjavila je Adrijana Pandža, glasnogovornica SKB-a Mostar.

Dnevni list