Home Šport Boris Medak osvojio ‘Central osiguranje open 2017’ u Ilićima

Boris Medak osvojio ‘Central osiguranje open 2017’ u Ilićima

SHARE

Sinoć je na terenu TC Rozić u Ilićima odigrano finale velikog teniskog turnira za rekreativce u kojem su se sastali Mostarci, Boris Medak i Marko Alpeza. Vidjeli smo odličan tenis sa puno preokreta.

U 1. setu Medak spašava 3 vezane set lopte pri rezultatu 4:5 za Alpezu, te na kraju odvodi set u tie break koji je pripao Medaku. U 2. setu Alpeza podiže razinu tenisa i furiozno osvaja set sa 6:0 i tako finale odvodi u 3. set (tie break do 10) i neizvjesnu tie break završnicu. I kada se pri vodstvu 7:5 činilo da Alpeza ima meč u svojima rukama, Medak se nije predavao, te odigrava par odličnih poena i postavlja rezultat 8:8, nakon kojeg je odigran možda i najbolji poen turnira kojeg su gledatelji ispratili sa velikim pljeslom i u kojem je Medak zaradio prvu meč loptu, koju je odmah iskoristio i osvojio svoj 1. turnir iz serije Hercegovina tour.

Finalistima i polufinalistima su pripale i prigodne nagrade, pehari + sportska oprema, a svaki od igrača je dobio i majicu od glavnog sponzora Central osiguranja, kojemu se ovim putem zahvaljujemo na sponzorstvu, kao i ostalim sponzorima, Karliko mesnice, Pizza-grill Mexico, Denirom band, Kemijska čistionica Denirom, Caffe bar Split i Holiday home Rozić.

Finale:
Boris Medak (4) – Marko Alpeza (16) 7:6 0:6 10:8

Sljedeći turnir iz serije Hercegovina tour je Privalj.