Home Zanimljivosti Tia Jurčić i Mario Mamić više ne skrivaju svoju vezu: Skupa pozirali...

Tia Jurčić i Mario Mamić više ne skrivaju svoju vezu: Skupa pozirali u svatovima u Hercegovini ispred crkve u Ružićima

SHARE

Event menadžerica Tia Jurčić (31) privila se uz svog novog dečka, nogometnog menadžera Marija Mamića (33) za zajedničku fotografiju koju je objavio jedan kozmetički studio.

Naime, na Instagram profilu jedne poznate vizažistice osvanula je fotografija zgodnog para. Ispod fotografije odmah su osvanuli komplimenti na račun atraktivne pokćerke ekonomista Ljube Jurčića. “Zgodnica”, “Ljepotica”, poručili su joj korisnici Instagrama.

Mario je na slici okićen ružmarinom, a kako doznaje portal hip.ba  zajednički su se pojavili na vjenčanju nekog od prijatelja, ili Tijine rodbine po poočimu Ljubi Jurčiću, jer je kako se da vidjeti lokacija na kojoj je fotografija slikana ispred župne crkve sv. Ivana u Ružićima kod Gruda.

Par se prije nekoliko mjeseci uselio u zajednički stan u Zagrebu, a u ožujku su viđeni na dječjoj predstavi. Tia je povela svog šestogodišnjeg sina Dominica, a Mario je došao s sinovima Josipom (8) i Jakovom (4).

Tia i Mario u vezi su od prošloga ljeta, a navodno su se zaljubili na Zrću gdje su zajedno tulumarili. Mamić je krajem godine podnio zahtjev za razvod braka od Monike (34), a Tia se od košarkaša Chrisa Warrena (36) rastala još u veljači.

Jurčić je potvrdila šuškanja o njihovoj vezi u sredinom studenog, kada je objavila ‘misterioznu’ fotografiju muške siluete, uz koju je napisala: ‘Ljubav je prekrasna stvar. Samo moj’.

Ekonomski stručnjak i političar Ljubo Jurčić rekao je da svojoj pokćerki Tiji Jurčić ne daje ljubavne savjete od njezine 15 ili 16 godine, ali spremno je odgovorio što misli o Mariju Mamiću. Iako vezu Marija i Tije još nitko nije potvrdio, Ljubo kaže da novog potencijalnog zeta odobrava.

– Mi se znamo površno od prije, on je jedan korektan dečko, ima dobru zdravu krv, zdrav pogled na život. Mislim da je u redu, nisam imao nikakvu primjedbu ako to pitate. Ljubavne savjete koje sam joj dao do 15., 16. godine, to je to. Sad, rezultat ćemo gledati narednih godina i gledamo ovih proteklih godina, tako da se ja ne miješam. Naravno da razgovaramo svaki dan. Što se tiče intimnog osobnog života, apsolutno sve njezine odluke poštujem – rekao je Ljubo za InMagazin, a prenosi Dnevnik.hr.

Iako su mnogi smatrali neprimjerenim to što Tia objavljuje fotografije Marija mjesec dana prije nego što se Monika Kravić odselila iz njihova zajedničkog stana, čini se da ih zli jezici više ne brinu te su odlučili svima pokazati koliko se vole.