Home Šport FOTO/VIDEO Fitness centar Anny Grude feštom obilježio 5 mjeseci rada; fitness spojio...

FOTO/VIDEO Fitness centar Anny Grude feštom obilježio 5 mjeseci rada; fitness spojio preko 150 žena

SHARE

Red, rad i disciplina moto je koji vodi trenericu Fitness centra Anny Grude već punih 5 mjeseci, uspješnih svakako, jer da nije tako, teško bi se na jednom mjestu okupilo preko 150 žena koje podjeljene u 7 skupina predano vježbaju u ovom centru.

– Red, disciplina, vježbanje, a ne zabušavanje, to je ono što tražim od svojih cura, kada smo van centra na kavi, onda se družimo, a kad uđemo na trening jako sam stroga, zahtjevna i tražim predanost treningu i moje cure su to prihvatile te su zadovoljne postignutim rezultatima. Redovno se vagaju i mjere struk, te mi svakodnevno šalju fotografije prije i poslije, kod svih njih vidljiv je rezultat, kaže za Grude.com trenerica Fitness centra Anny Grude.

Sredinom prošloga tjedna obilježile su mali jubilej, te ih je trenerica počastila opuštajućom feštom uz mezu, piće i tamburaše Tamburaški sastav FM. Kada žene tulumare, fešta je zagarantirana, a ova njihova trajala je do ranih jutarnjih sati.

U petak im je stiglo još jedno iznenađenje. U posjet im je stiglo poznato ime, glumac i fitness instruktor Mario Valentić odradio je trening sa njima i naravno ostao oduševljen, baš kao i one.

Mario Valentić poznato je ime u svijetu fitnessa, sa preko petnaest godina iskustva kao fitness trener. Cure su bile iznenađene, pomalo zbunjene kada su vidjele da će umjesto mene upravo Mario sa njima odraditi trening. Mario ih je pohvalio i ostao je više nego impresioniran onim što su cure pokazale na treningu, upravo to nam je bio svojevrsni pobjednički pehar za dosadašnji proliveni znoj i trud, kaže Anny, te dodaje kako na tome neće stati.

– Krajem 7 mjeseca zatvaramo sezonu, raspuštam sve grupe, te od 1.9. kreće sve iznova, novi upisi te još kvalitetniji treninzi. Bit će tu i najpoznatija imena iz regije kada su fitness instruktori u pitanju, a koji će dolaziti u Fitness centar Anny kako bi nas dodatno obučavali i prenjeli nam svoje znanje, jer je ovaj centar jedini u Grudama koji radi na ovaj način i u koji dolaze žene, ne samo iz Gruda, već i Posušja i Širokog Brijega, a da ne prepoznaju kvalitetu, sigurno nebi dolazili toliko dugo. Zbog svih mojih cura želim podići sve na još jednu stepenicu više.

Biti će tu i noviteta, kaže nam trenerica, pa nam je otkrila da planira u suradnji sa curama redovne humanitarne akcije, za najpotrebitije obitelji iz Gruda, jer mišljenja je, trebate biti čovijek, ne samo uzimati, već i davati u sredini u kojoj radite. A mi im želimo uspješan nastavak treniranja.

Više fotografija pogledajte u FOTOGALERIJI.