Home Društvo Hair Smile Vrgorac ponovno postaje središte Frizura s Osmijehom

Hair Smile Vrgorac ponovno postaje središte Frizura s Osmijehom

SHARE

Već sedmu godinu za redom, 2. i 3. lipnja 2017. godine, Vrgorac ugošćuje frizere te ih, zahvaljujući Udruženju frizera Vrgorac, educira i prezentira im najnovije trendove iz svijeta frizerstva. I ove godine Hair Smile Vrgorac obilježit će već tradicionalna revija ljetnih frizura, a modele će odijenuti dizajnerica Kristina Burja iz Krie Design te Zvonimir Šarić iz Sugar Ants.

Bogati program uključuje, osim samog susreta i druženja frizera i edukacije, stručne seminare, večer avangardnih frizura u ambijentalnom prostoru event dvorane Portal Vrgorac,  naposlijetku, prezentacija frizerskih noviteta na velikoj modnoj reviji frizura u srcu Vrgorca, koja čini osnovu događaja, jer na njoj nastupaju djeca iz Udruge „Osmijeh“ i djeca iz Down centra iz Pule, uz bok s profesionalnim modelima. Sva sredstva od prikupljenih donacija i ulaznica bit će namijenjena potrebama Udruge „Osmijeh“ iz Vrgorca.

Među sudionicima ovogodišnjeg Hair Smile-a ističu se poznata imena iz svijeta frizerstva, poput SCHWARZKOPF PROFESSIONAL, REVLON PROFESSIONAL, THE BARBERS, JOICO Europe, LABEL. M Morrocanoil te mnogi drugi.

Hair Smile je drugi najveći projekt skupa frizera u Hrvatskoj, a od strane javnosti je već prepoznat kao događaj koji okuplja veliki broj sudionika i posjetitelja, obilježen bogatim programom razmjene znanja, edukacija, revija i prije svega zabave, koja se proteže od obogaćivanja profesionalnog svijeta frizerstva do društveno odgovornog poslovanja, koje je danas vrlo bitno, jer je društvena zajednica ono čemu treba posvetiti najviše pažnje.

PROGRAM

1. DAN – 2. lipnja 2017. | PETAK

1. dio

EVENT DVORANA PORTAL – VRGORAC

14:30 – 16:00 REVLON PROFESSIONAL prezentacija & tombola

16:00 – 17:30 ZIBLIN & CO. DIKSON prezentacija & tombola

17:30 – 18:00 pauza

18:00 – 19:30 SCHWARZKOPF PROFESSIONAL prezentacija & tombola

2. dio

EVENT DVORANA PORTAL – VRGORAC

20:30 – druženje i after party za sudionike Hair Smile 2017.

2. DAN – 3. lipanja 2017. | SUBOTA

1. dio

EVENT DVORANA PORTAL – VRGORAC

15:00 – 17:00 – THE BARBERS prezentacija

17:00 – 17:30 – pauza

17:30 – 19:00 – LABEL. M Morrocanoil prezentacija & tombola

19:15 – 20:00 – La La Land – Dan u labaratoriju ludog znanstvenika – Miro Čabraja (predstava)

2. dio

EVENT DVORANA PORTAL – VRGORAC

20:30  – MODNA REVIJA FRIZURA

Predstavljanje noviteta iz svijeta frizerstva uz sudjelovanje Udruge djece s posebnim potrebama „Osmijeh“ iz Vrgorca i Down centra iz Pule u ravnopravnoj ulozi modela

Zabavni program uz glazbu uživo

Bogata humanitarna tombola