Home Društvo VIDEO: Par pjesama sa veličanstvenog koncerta Marka Perkovića-Thompsona u Ljubuškom

VIDEO: Par pjesama sa veličanstvenog koncerta Marka Perkovića-Thompsona u Ljubuškom

SHARE

Povodom obilježavanja 25.obljetnice pogibije hrvatskih branitelja Nedjeljka Bandura, Žarka Miličevića, Slavka Macana, Ante Tolića i Adisa Mujanovića na Krivodolu kraj Mostara, komemoracija i prigodna molitva održala se na mjestu pogibije 23. svibnja 2017.godine (utorak) u 11 sati.

U večernjim satima na prostoru Centra malih sportova u Ljubuškom, s početkom u 20 sati, upriličen je bogat kulturno-zabavni program pod nazivom “Noć sjećanja” gdje je, uz recitatore i klape nastupio Marko Perković Thompson sa svojim bendom.

Marko Perković-Thompson pozdravio je sve nazočne, te se prisjetio poginulih branitelja.

Našim herojima 🙂

Posted by Marko Perković Thompson on Dienstag, 23. Mai 2017

“Posebna mi je čast večeras pjevati za naše poginule vitezove i njihove obitelji. U Hercegovini imam dosta poznanika, kumova i istinskih prijatelja, osjećam da tu pripadam”- izjavio je Marko Perković Thompson prije početka koncerta.

Moj dida i ja

Thompsonova "incidentna" publika 🙂

Posted by Marko Perković Thompson on Dienstag, 23. Mai 2017

Dok je Thompson na bini redao svoje hitove poput Lijepa li si, Duh ratnika, Kletva kralja Zvonimira i mnoge druge, oduševljeno ga je mnoštvo slijedilo i pjevalo do posljednjeg stiha. Nekoliko tisuća Thompsonovih obožavatelja uživalo je u retrospektivnom repertoaru koji nikoga nije ostavio ravnodušnim.

Pozdrav iz Ljubuškog

Dio raspoloženja s koncerta u Ljubuškom

Posted by Marko Perković Thompson on Dienstag, 23. Mai 2017