Home Kultura Nezaboravnim koncertom Jacques Houdek zatvorio Mostarsko proljeće

Nezaboravnim koncertom Jacques Houdek zatvorio Mostarsko proljeće

SHARE

Koncertom najljepših starogradskih pjesama “Tko je srce u te dirno”,  uz Tamburaški orkestar Krunoslava Dražića, u velikoj dvorani Hrvatskog doma “Herceg Stjepan Kosača”, Jacques Houdek večeras je zatvorio ovogodišnje Mostarsko proljeće – 19. dane Matice hrvatske.

“Veseli me što ću nastupiti uz pratnju tamburaškog orkestra Krunoslava Dražića koji čine osam tamburaških virtuoza i izvesti repertoar sa svog albuma najljepših starogradskih pjesama “Tko je, srce, u te dirn’o?”. Isto tako, publika će u Mostaru imati priliku čuti i moje pjesme, uz pratnju pijanista Mate Matoševića, mog dugogodišnjeg suradnika i vrhunskog glazbenika, tako da ćemo napraviti zanimljivu kombinaciju žanrova, za svakoga ponešto”, kazao je Houdek prije samog početka koncerta.

Da je  veliki glazbenik pod dolasku s Eurosonga nadmšio očekivanja sve publike u prepunoj dvorani Hrvatskog doma “Herceg Stjepan Kosača”, najbolje svjedoče atmosfera s koncerta i komentari publike koja je apsolutno uživala u svakom tonu glazbenog velikana.