Home Crna kronika I otac i majka mu u zatvoru: Ubijenog Denisa nema tko sahraniti

I otac i majka mu u zatvoru: Ubijenog Denisa nema tko sahraniti

SHARE

Nakon što je Državno tužiteljstvo u Puli donijelo rješenje o sprovođenju istrage protiv Chiare Pašić-Rojnić (32) i 14-godišnjakinje zbog ubojstva Chiarinog trogodišnjeg sina Denisa, a sudac majci djeteta odredio pritvor, postavilo se pitanje tko će sahraniti nesretno dijete.

Budući da su i otac i majka dječaka iza rešetaka, otac u Bosni i Hercegovini, a majka u zatvoru u Puli, nadležne institucije morat će da riješe i dječakovu sahranu.

Tetka, s očeve strane, koja živi u BiH, medijima je rekla da će Denis biti sahranjen u BiH i da će brigu o tome preuzeti rodbina po očevoj liniji. Prije toga, prema međudržavnim protokolima moraju da budu izdate sve suglasnosti i potvrde kako bi se dječakovo tijelo moglo prenijeti preko granice u BiH.

Za sada nije poznato vrijeme sahrane, kao ni to hoće li nadležne vlasti u BiH odobriti Denisovom ocu odlazak na sahranu.

Podsjećamo, trogodišnji dječak stradao je prošlog tjedna kada ga je rođena majka ugušila, a potom njegovo tijelo bacila u more. Prema navodima lokalnih medija, majka je svirepi zločin počinila da bi mogla da otputuje u Makedoniju.