Home Društvo AUDIO: Ljubušanka umjesto raskošne svadbe novac darovala višečlanoj obitelji Tokić

AUDIO: Ljubušanka umjesto raskošne svadbe novac darovala višečlanoj obitelji Tokić

SHARE

Prije nekoliko mjeseci u emisiji Radio Mir Međugorja “Oaza života” gostovala je obitelj Tokić u Međugorju.

Obitelj je to koja broji osam članova te živi u potkrovlju obiteljske kuće veličine 50 m2. Njihova radost, ljubav i vjera ali i životni put zaintrigirali su slušateljicu iz Njemačke koja nije moga ostati ravnodušna na njihovo životno svjedočanstvo.. .

Naime, otkako je Željka Vargio (rodom iz Ljubuškog) čula ovu emisiju, svakodnevno je razmišljala o njima te je svojoj kćeri ispričala priču o obitelji Tokić.

Ono što je njena kćer učinila ostavilo je bez teksta i Željku ali i sve nas koji smo čuli kako se ova 27-godišnja žena odrekla velikog svadbenog slavlja povodom stupanja u brak te odlučila u rujnu imati jednostavnu večeru nakon vjenčanja, piše Radio Mir Međugorje.

Urednica emisije, Višnja Spajić u dogovoru sa župnikom i obiteljskim prijateljem Vargio, don Josipom Žagarom, dogovorila je susret članova ovih obitelji.

Poslušajte audiozapis susreta obitelji.

U emisiji ‘Oaza života’ novinari Radio Mir Međugorje razgovarali su sa članovima obitelji Tokić u Međugorju, koja prihvaća život, živi skromno, ali radosno, u toj obitelji djeca sviraju, svi pjevaju, mole na koljenima, rade, zahvaljuju i nadaju se.

Sugovornici su im bili roditelji Đani i Diana te djeca Rebeka, Ante, Jakov, Marko, Marta i Rita.