Home Zanimljivosti Cura Rijekina igrača: “Tako je breee, za nas Srbeee što su uzeli...

Cura Rijekina igrača: “Tako je breee, za nas Srbeee što su uzeli sve, što su najboljiii”

SHARE

Izjave Marka Vešovića o Hilalu Soudaniju nakon utakmice finala Kupa b ila je nepsorska i želja za ponižavanjem suparnika, ali primitivizam koji je iskazala  Vešovićeva zaručnica, Tamara Bulatović, srpska manekenka iz Crne Gore, prešao je sve granice.

– Kako je bilo čuvati Soudanija? Pitajte me iz kojeg džepa da ga izvadim – rekao je Vešović nakon utakmic u kojoj je Rijeka uzela Dinamu i Kup.

Tamara je nastavila ono što je njezin zaručnik počeo nakon utakmice u Varaždinu:

– Plači, govno! Veske te stavio u džep, gdje si bio, ‘najbolji igraču lige’? – napisala je Tamara Bulatović


Tamara je shvativši da sramoti i sebe i supruga i Rijeku, da je poruka izraz njenog primitivizma, i svjedoči o njenom obazovanju (iako je apsolventica Ekonomskog faksa)  obrisla fotografiju i objavu. Obrisala je i još jednu poruku s Instangrama koja je još provokativnija i koja će Vešoviću, kod navijača izazvati veće glavobolje nego vrijeđanje Soudijanija.

Salaveći pobjedu Rijeke Tamara Bulatović je napisala: “Tako je breee, za nas Srbeee što su uzeli sve, što su najboljiii”

Kad sam prijatelju iz Berana, pripadniku tradicionalne Crne Gore, koji već 30 godina živi u Zagrebu, pokazao  poruku koje je Vešovićeva djevojka objavljivala, reagirao je na tradicionalan  crnogorski način: “Tu ženetinu mora hitno potjerati, ako neće da se mi njega odreknemo!”

Tamara Bulatović je najavila da će se 3. lipnja u Budvi, nakon sedmogodišnje veze, udati za Marka Vešovića.

M. Marković/ foto:Instagram