Home Crna kronika Imala je seks s ocem kako bi ga spriječila da se vjenča,...

Imala je seks s ocem kako bi ga spriječila da se vjenča, a snimak je pronašao mlađi brat: Od policije je tražila nevjerovatnu stvar

SHARE

Tinejdžerka je pokušala da spreči oca da oženi svoju vjerenicu, pa je imala seks sa njim, saopćeno je pred sudom u Hong Kongu.

Kako se bližila ženidba njenog oca 2008. godine, ova tada 19-godišnja djevojka je pokušala da ga nagovori da se predomisli.

Njen advokat je rekao pred okružnim sudom da se to desilo “zbog pogrešnih ljubavnih razloga, zato što je bila posvećena ocu i pod njegovim uticajem” i zbog toga što je bila lišena majčinske ljubavi.

Ova sada 26-godišnja djevojka i njen otac (58) priznali su incest. Sudija je od službe za uslovnu slobodu zatražio da pripreme psihološki izveštaj o kćerki. On će razmotriti kaznu bez zatvora za nju, ali ne i za njenog oca, prenosi Independent.

– Ovaj slučaj je veoma neobičan. Društvo neće imati nikakve koristi ako je zatvorimo zbog ovoga – kaže njen advokat.

Da su otac i kćerka imali seksualne odnose, otkrio je njen mlađi brat kada je pronašao snimak. Potom je odmah pozvao policiju.

Sud je rekao da je kćerka u početku tražila od tužioca da svu krivicu svali na nju, a da njenog oca oslobodi.

– To pokazuje njen stepen odanosti i zaljubljenosti u oca – kaže njen advokat.

– See more at: http://www.avaz.ba/clanak/295732/imala-je-seks-s-ocem-kako-bi-ga-sprijecila-da-se-vjenca-a-snimak-je-pronasao-mladi-brat-od-policije-je-trazila-nevjerovatnu-stvar#sthash.cBQOnc7w.dpuf