Home Politika HDZ-ov kandidat Dalibor Milan pobijedio u Metkoviću sa 129 glasova prednosti

HDZ-ov kandidat Dalibor Milan pobijedio u Metkoviću sa 129 glasova prednosti

SHARE

U stožeru Mosta u Metkoviću čelnik Mosta Božo Petrov u nedjelju navečer je priznao da je Most izgubio Metković.

HDZ je pobijedio, no mi se ne osjećamo gubitnicima, rekao je Petrov novinarima i ustvrdio: “Nije pobijedio Metković, pobijedili su ljudi iz druge države. Ako je to način da pobijede, ja im čestitam”.

Mi ćemo se i dalje boriti za svoj grad, a Stipe Gabrić Jambo i Dalibor Milan pokazat će kako će oni vladati, dodao je.

Na novinarski upit da Mostovi kandidati za župane u tri županije – Grmoja, Bulj i Panenić zaostaju za protivničkim kandidatima, Petrov je ustvrdio: “Koliko ja znam Miro Bulj i Blaženko Boban su u 2 posto razlike”.

Mario Klobučić, bivši saborski zastupnik i vijećnika Mosta u Metkoviću rekao je kako je po njihovim neslužbenim podacima HDZ-ov kandidat Milan osvojio 4575 glasova, dok je Ujdur dobila 4446 glasova, odnosno kandidat HDZ-a osvojio je 129 glasova više od Katarine Ujdur.

Stožer Mosta već je poluprazan i očigledno je razočarenje rezultatima po kojima je novi gradonačelnik Metkovića HDZ-ov Dalibor Milan.

Veliko oduševljenje zavladalo je u HDZ-ovom stožeru. HDZ-ovci se ljube i čestitaju međusobno te tvrde kako je Dalibor Milan postao novi gradonačelnik Metkovića sa 129 glasova prednosti!

 

Poslušajte Milanovu izjavu kojem čestitamo na pobjedi:

 

 Novoizabrani gradonačelnik Metkovića, HDZ-ovac Dalibor Milan, izborne rezultate proslavio je okružen euforičnim stranačkim kolegama i simpatizerima, no iz zagrljaja nije ispuštao – svoju suprugu.

Tijekom kampanje Milan se medijima požalio kako je proživljavao vrlo teške trenutke dok je razmišljao kako će ‘prljava kampanja’ utjecati na njegovu suprugu i njihovu djecu, no čini se da mu je upravo njena podrška pomogla da ustraje do kraja.

Dalibor i Lea Milan roditelji su dviju malodobnih djevojčica, a nema sumnje da će ova atraktivna plavuša, sada kada je postala ‘prva dama Metkovića’, redovito privlačiti pažnju javnosti.