Home Društvo VIDEO: Oliver za RTS: Neću pjevati u Beogradu

VIDEO: Oliver za RTS: Neću pjevati u Beogradu

SHARE

Nakon što je dao intervju za srpski Nedeljnik Oliver Dragojević je nakon gotovo 30 godina šutnje za medije u Srbiji dao i intervju za RTS.

U Splitu je razgovarao s Tanjom Petrenek Aleksić i prisjetio se djetinjstva u Splitu i Vela Luci, kako je zaradio prvi honorar, kako mu djeca nisu opterećena slavom i teretom prezime Dragojević, pričao je o Kemalu Montenu, Arsenu Dediću….

Pričao je i o unucima i kako pjeva unucima i njihovim prijateljima u vrtiću. Nakon odgovora na pitanja o obitelji i karijeri uslijedila su i pitanja o tome planira li Oliver uskoro nastupiti u Beogradu, na što je pjevač odlučno odgovorio: – Neću. Završili smo tu temu. Zvali su me puno puta i svaki put sam rekao ne. Mislio sam da je ta tema završena i ne postoji mogućnost da promijenim mišljenje. Zamolio je da se preskoči ta tema jer ako počne objašnjavati to će potrajati predugo.

Na sva sljedeća pitanja koja su se odnosila na Srbiju i Beograd glazbenik je bio suzdržan i odgovarao je kratko. Pa je tako na pitanje čega se sjeća iz Beograda, Oliver je kratko rekao: Bilo je dobrih ljudi tamo.