Home Zanimljivosti BORNA ĆORIĆ Fatalna Mostarka nova djevojka hrvatskog tenisača?

BORNA ĆORIĆ Fatalna Mostarka nova djevojka hrvatskog tenisača?

SHARE

Koncert Petra Graše u splitskoj Vanilli minulog je vikenda privukao puno poznatih lica. Viđeni su dobro raspoloženi Ivan Perišić, Lovre Kalinić sa suprugom Jelenom, kao i razgaljeni Senijad Ibričić.

Fotografiju s koncerta objavio je na Instagramu i hrvatski tenisač Borna Ćorić. Borna je razvukao velik osmijeh u društvu dvije ljepotice – Brune Ćorić i Tee Lončar.

Bruna je Bornina sestra i čini se da ih osim gena veže i doista blisko prijateljstvo. Borna često na društvenim mrežama objavljuje fotografije sa sestrom i pritom ne propušta istaknuti kako ima sjajnu sestru.

No, medijima i javnosti nije promakla druga atraktivna crnka na slici. Radi se o Tei Lončar, Mostarki koja trenutno studira u Zagrebu. Uz fotografiju je Borna napisao: ‘Malo mi za sriću triba’ i ‘Moje dvije ljubavi’, što su mnogi odmah protumačili kao novu ljubav 20-godišnjeg tenisača, piše Jutarnji list.

Borna je u studenom prošle godine nakon nešto više od godinu dana veze prekinuo sa šest godina starijom, bivšom Kraljicom Dalmacije, Valentinom Miletić. Tad je s društvenih mreža uklonio i sve njihove zajedničke fotografije.