Home Društvo Prijateljici rodila blizance, što mislite, što je tražila zauzvrat?

Prijateljici rodila blizance, što mislite, što je tražila zauzvrat?

SHARE

Nicole i Kevin Barattini bili su par kao i svaki drugi. Zaljubili su se, vjenčali i potom radili na bebi u želji da što prije prošire obitelj.

No, Nicole je imala određenih problema – stalno se razbolijevala i na pretragama je ustanovljeno da može zatrudnjeti, ali ne i iznijeti zdravu trudnoću.

“Neću nikada zaboraviti taj dan kad se Nicole vratila s posla s čudnim izrazom lica. Odmah sam znao da nešto nije u redu”, ispričao je za magazin People suprug Kevin. “Nije okolišala, samo mi je rekla kako liječnik misli da nikad nećemo moći imati djece. A to je nešto što nitko tko želi dijete zaista ne želi čuti.”

Nakon što su procesuirali tu informaciju, bacili su se na istraživanje o tome kako što lakše dobiti dijete.

Naravno, u Americi je surogat majčinstvo zakonom dozvoljeno, pa su razmišljali hoće li nekoga unajmiti za to ili će posvojiti dijete. Dugo su vagali najbolju opciju, a onda im se iznenada javila Nicolina prijateljica Lianna Fives, pozvavši ih kod nje i njena supruga Shawna na večeru.

“Jeli smo i zabavljali se kad je Lianna iznenada pitala što je s tim našim planom za dijete. Kakva je situacija? Tad smo im ispričali sve što su nam liječnici rekli, a ona se na to samo nasmijala rekavši nam:

“Znate da ja i Shawn imamo petero djece, ali ne znate da želimo još barem jedno ili dvoje”, rekla nam je.

“Mi smo se na to znakovito pogledali s upitnikom iznad glave – imate petero, a želite još?”, ali Lianna je na to objasnila: “Ma ne, mi ih imamo petero i želimo ih još, ali ne za nas. Za vas. Želimo pomoći vama, želim donijeti na svijet vama djecu.”

“Što smo drugo mogli napraviti nego se rasplakati od sreće. Nismo mogli vjerovati. Zapravo smo bili na kraju našeg puta kad nam je ona odlučila pomoći i izokrenula je sve što smo tada planirali za svoj život.”

U veljače ove godine na svijet su tako došli maleni Dominic James i njegova seka Luciana Rae  – dvije najveće sreće roditelja Nicole i Shawn i dvije sreće koja će zauvijek držati zajedno te prijatelje.

Prijatelje koji su im jednostavno htjeli pružiti ono što sami nisu mogli. I kao pravi prijatelji, baš ništa nisu tražili zauzvrat.