Home Politika VIDEO: “Don” Ivan Pernar u Saboru pročitao evanđelje i održao propovijed

VIDEO: “Don” Ivan Pernar u Saboru pročitao evanđelje i održao propovijed

SHARE

Zastupnik Živog zida Ivan Pernar također se pridružio burnoj raspravi u Saboru, naime, danas bi premijer Plenković zastupnicima trebao predložiti nove ministre, nakon čega bi trebalo biti održano i glasovanje.

Cijela hrvatska javnost ostala je iznenađena odlukom HNS-a da ide u koaliciju s HDZ-om, a Pernar je saborsku govornicu iskoristio kao oltar – “držao je misu”, čitao Bibliju…


Evo njegove objave na Facebooku:

Radi se o tome da gospoda iz HNS-a nose sjajna odijela, izgledaju fino pred ljudima, pred kamerama, a iznutra su u suštini pokvareni. Puni su prevare i laži. Pazite ovo, kao i farizeji i učitelji zakona iz Isusovog vremena, i oni se isto pozivaju na Miku Tripala, Savku Dapčević i tako dalje.

Kao što su se ovi licemjeri i farizeji pozivali na starozavjetne proroke i govorili mi crpimo inspiraciju od njih, oni su naši učitelji, oni su naša tradicija i tako dalje, a u stvarnosti su se odricali svih njihovih načela i u biti su njihovi preci ubijali te iste proroke.

Dame i gospodo, suvišno je za objašnjavati što je to izborna prevara, hrvatski narod danas to gleda svojim očima i sablažnjava se i u užasu gleda kako dvije dijametralno suprotne stranke je povezalo ništa drugo osim golog interesa.