Home Zanimljivosti ‘Lidija Nacionale’ oduzima dah ogrnuta u hrvatsku zastavu

‘Lidija Nacionale’ oduzima dah ogrnuta u hrvatsku zastavu

SHARE

Atraktivna pjevačica Lidija Bačić (31) uskoro će objaviti album ‘Tijelo kao pjesma’. Nedavno je pokazala vrući omot na kojem pozira u toplesu.Foto: Danijel Galić

Dok je završavala snimanje omota za novi album, Lidija se ogrnula zastavom i pozirala za seksi fotografiju.Foto: Danijel Galić

Da je ponosna Dalmatinka i Hrvatica često je isticala, a nedavno je dala podršku i Thompsonu povodom njegovog koncerta u Sloveniji.

– Volim neke Thompsonove pjesme, ‘Samo je ljubav tajna dvaju svjetova’ mi je izvrsna, obožavam je slušati. Čovjek je punio stadione i uspješan je umjetnik, a kad je riječ o situaciji koja se sad događa, ne bih se puno petljala u međunarodne odnose. Ja samo pjevam, ali svakako smatram da glazba treba spajati, a ne razdvajati – izjavila je tada.

Uskoro popis moje ljetne turneje? #LidijaLive #Lille #SummerTour #publikaijasrca2

A post shared by LIDIJA BAČIĆ LILLE??Singer? (@lidijabacic_lile) on

 

Seksi pjevačica prati sport, a podršku nogometnoj reprezentaciji na prvenstvima često daje na društvenim mrežama. Lidija se priprema i za utakmicu u nedjelju kada će bodriti naše nogometaše.

Inače, Lidija je nedavno publici predstavila novu pjesmu ‘Solo’ na kojoj je snage udružila s Lukom Basijem. U nedjelju će ‘Dane Grada Svete Nedelje’ zatvoriti koncertom u novouređenom parku ‘Kipišće’.