Home Gospodarstvo U Visokoj školi „Logos centar“ u Mostaru održan međunarodni znanstveni skup na...

U Visokoj školi „Logos centar“ u Mostaru održan međunarodni znanstveni skup na temu Suvremeni pristup vještačenju prometnih nesreća

SHARE

Visoka škola “Logos centar” u Mostaru u suradnji s Fakultetom prometnih znanosti Sveučilišta u Zagrebu je organizirala 9. i 10. lipnja 2017. godine Međunarodni znanstveni skup na temu Suvremeni pristup vještačenju prometnih nesreća.

Skup je započeo u petak 9. lipnja 2017. godine službenim otvaranjem, gdje su organizatori pozdravili sve sudionike, a nakon čega su predavači dr. sc. Goran Zovak, Dr. sc. Željko Šarić, Mr.sc. Goran Pejić, Kristijan Oslić, dipl. Ing redom izlagali na teme: rekonstrukcija prometnih nesreća simulacijskim programom PC Crash, analiza prometnih nesreća upotrebom podatka iz računalnih jedinica (Event Data Recorder uređaja) automobila, utjecaj tehničke ispravnosti vozila na nastanak prometnih nesreća, prevencija i detekcija prijevara u osiguranju.

U sklopu ovog znanstvenog skupa 10. lipnja 2017. godine se održala i “PC CRASH” radionica u periodu od 09:00 do 15:00 sati, a nakon koje su sudionici dobili potvrde o sudjelovanju na istoj.