Home Šport Na izbornoj skupštini premijerligaša iz Gabele odlučeno: Lujo Ilić predsjednik GOŠK-a

Na izbornoj skupštini premijerligaša iz Gabele odlučeno: Lujo Ilić predsjednik GOŠK-a

SHARE

Lujo Ilić, doskorašnji sportski direktor, novi je predsjednik Nogometnog kluba GOŠK. Tako su odlučili izaslanici Izborno-izvještajne skupštine kluba premijerligaša iz Gabele. Ilić je tako na kormilu GOŠK-a naslijedio Damira Petkovića, koji je kraće razdoblje mijenjao dugogodišnjeg predsjednika Peru Pavlovića. Za dopredsjednike izabrani su Goran Sušak i Damir Sušak. Predsjednik skupštine i dalje će biti Pero Jurković, a njegov zamjenik je Živko Korda.

Na Izborno-izvještajnoj skupštini izabrani su i članovi ostalih tijela kluba, pa je tako Nikica Pehar, doskorašnji predsjednik Nadzornog odbora, izabran za predsjednika Upravnog odbora, čiji su članovi – Ilija Jurković, Pero Arapović, Mladen Pavlović, Milan Prskalo, Vinko Jurković, Dušan Tarana, Ivan Ilić, Nikica Mustapić, Mirko Arapović, Nikica Sušak, Franjo Kraljević, Marinko Vulić, Tomislav Ćorić i Luka Bezer. Na čelu tročlanog Nadzornog odbora je Dragan Rajič itd.

Uglavnom, u GOŠK-u ostaju vjerni sebi, pa su tako najvažnije uloge u klubu povjerene dugogodišnjim članovima, koji su se iskazali radom.

Dojam je da su u GOŠK-u i te kako svjesni teške zadaće koja je pred njima, pa se tako u svojevrsnoj poruci sa izborno-izvještajne skupštine uz ostalo, naglašava:

“Mi još nismo svjesni kako smo veliku stvar napravili plasmanom u Premijer ligu, a ispred nas je mnogo posla oko pripreme za natjecanje – uređenje stadiona, sređivanja ‘papirologije’, osiguranje novca, pripreme igrača koje kreće 15. lipnja… Svi se moramo maksimalno uključiti kako bi od ovoga napravili jednu uspješnu i dugoročno održivu sportsku priču”, poručili su iz Gabele.

Da je pred novom upravom, koja je sastavljena u sportskom entuzijazmu prekaljenih pojedinaca, potvrđuje i novoizabrani predsjednik Lujo Ilić, koji je nakon čestitki kratko ustvrdio:

“Rad, rad i samo rad, čeka nas ogroman posao, a vremena je malo. Kraju privodimo postupak licenciranja igrača, kreće posao oko natkrivanja dijela tribina, treba kompletirati igrački kadar…, zaista puno posla, ali ima povjerenja u ljude koji su izabrani, te sam siguran da ćemo sve obveze valjano obaviti.”

Uglavnom, na Podavali predaha nije bilo, a skori početak priprema, 15-og lipnja, naprosto je požurio sve obveze, te su čelni ljudi kluba u stalnom pokretu. Uz ostalo u prodaju su puštene i godišnje ulaznice, komplet je 70 KM, što će reći na sve se misli, ali su rokovi kratki.

D. Musa Radio Čapljina