Home Zanimljivosti Mateo oženio atraktivnu Izabel ,a povorka krenula pjesmom “Moja Hercegovina”

Mateo oženio atraktivnu Izabel ,a povorka krenula pjesmom “Moja Hercegovina”

SHARE

Mladi hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić (23), nogometaš Real Madrida, danas je oženio svoju dugogodišnju ljubav iz srednjoškolskih dana, lijepu vršnjakinju Izabel Andrijanić.

Ispred crkve Svetog Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima postavljen je crveni tepih za zaljubljene mladence, a cvjećarke su donijele 50 raskošnih buketa kojima su uredile unutrašnjost crkve.

Iz dvorišta Kovačićevih na brdu u Sesvetama prije nego li je povorka krenula po mladenku orilo se uz pratnju harmonike ‘Kamen, krš i maslina, vino, ganga, Neretva, sve to ima zemlja ta, moja Hercegovina’. Obitelj Kovačić inače korijene vuče iz Kotor Varoša, mjesta nedaleko od Banje Luke, a zbog ratnih nedaća Mateo je rođen u progonstvu u Linzu.

Iza kuće je bio postavljen okrugli šator za brojne goste koji su pristizali, a ulicom se jedva moglo proći od parkiranih automobila – Porschea, Ferrarija, Mercedesa i BMW-a.

Mnogi su vjerovali da će se vjenčanje održati u Dubrovniku jer je upravo tamo prije nekoliko dana sletio Realov nogometaš i Mateov suigrač Marcelo s obitelji. No, poštujući običaje, mladenci su se ipak odlučili za župu kojoj pripadaju,a Marcelo je,naravno,prisustvovao vjenčanju.

U crkvi u kojoj su izrekli sudbonosno ‘Da’ Mateo i Izabel su se i zaljubili. Naime, dok je Mateo godinama bio ministrant u svojoj župi, Izabel je pjevala duhovne šansone i psalme u župnom zboru Lilium, pa su nedjeljna druženja bila neizbježna.

Mladenci potječu iz pobožnih obitelji, stoga je u crkvi održana dulja ceremonija, jednosatno vjenčanje s misom, a slavlje se potom premjestilo u luksuzni zagrebački hotel Westin.

Iako Izabel i Mateo žive u Madridu, njihove obitelji u Sesvetama odavno planiraju vjenčanje. Andrijanići iz Sesvetske Selnice već se godinu dana, kažu susjedi, pripremaju za veliku svadbu.

“Nedavno su završili kompletno renoviranje kuće, nadogradili drugi kat, a kupili su i zemljište do svoje kuće kako bi postavili veliki šator za prijem gostiju”, kažu Sesvećani bliski Izabelinoj obitelji. Moderna siva dvokatnica plijeni pozornost zbog brojnih staklenih stijena i visoke ograde koja blokira znatiželjne poglede. No, ne i najupornije.

“Dva dana prije vjenčanja postavljen je veliki šator od najmanje dvjesto kvadrata. Kristalni luster, svijeće, hrpa cvijeća, konobari s pladnjevima punim šampanjca, a gosti neprestano pristižu. Stalno gledamo hoćemo li koga prepoznati”, rekli su nam oduševljeni susjedi. Uz detalje vjenčanja i poznate goste, razglaba se i o navodnoj Izabelinoj trudnoći, koja se smatra povodom vjenčanja.

FOTOGALERIJA