Home Društvo SIMONA IZAŠLA IZ GRUPE ‘I JA SAM MAJKA’: ‘Majke, nemojte psovati i...

SIMONA IZAŠLA IZ GRUPE ‘I JA SAM MAJKA’: ‘Majke, nemojte psovati i pljuvati po očevima svoje djece, neka vam uzor bude Bogorodica’

SHARE

Simona Mijoković na Facebooku je napisala poveći status posvećen grupi “I ja sam majka”, koju su osnovale Severinine prijateljice kao oblik podrške pjevačici koja je usred borbe za skrbništvo za svog sina Aleksandra s bivšimn partnerom Milanom Popovićem. Simona je napisala kako su je dodali u tu grupu, ali je ona iz nje brzo izašla.

“Koliko vokabular jedne majke moze biti okrutan, koliko ” jedna, dve , pet, deset ….” majka/i moze izreći ružnih riječi na racun oca djeteta, da je to pretužno. Toliko psovka sam pročitala, da nisam mogla vjerovati kako “jedna” majka moze tako pisati?? Iste te NEKE majke bile su protiv Hoda za zivot, a podupirale Gay paradu – a ovih danas brane majcinstvo .. ?!”, napisala je Simona, te nastavila kako i njoj cijelog života nedostaje njezin otac jer je dijete rastavljenih roditelja, kao i njezinoj Gabici, kćeri koju ima s poduzetnikom Antom Gotovcem. O njemu, kaže, nikad kćeri nije loše pričala.

“Bog je stvorio muskarca, a onda ženu .Nije stvorio Adama i Adama ili Evu i Evu , nego Adama i Evu! Nije stvorio ženu prvi, ni ko stup obitelji. Nego to je tata. Obadva su važni za dijete: i tata i mama! I nikakve bake, djede, dadilje, prijatelji, “maćehe/očuhi”. Ne mogu zamjeniti ulogu Oca i Majke”, zaključila je Simona te dodala da svim majkama uzor treba biti Marija Bogorodica. Također, ako je muž prema njima bio grub, trebaju mu “oprostiti”. Status u cijelosti pogledajte u nastavku.