Home Nekategorizirano FOTO: To je snaga Međugorja! Zajednica Cenakolo pokazala što znači biti ispružena...

FOTO: To je snaga Međugorja! Zajednica Cenakolo pokazala što znači biti ispružena Gospina ruka

SHARE

Kada sam slab, onda sam jak! (2 Kor 12, 10). A On mi je odgovorio: ʻDosta ti je moja milost, jer se moja snaga savršeno očituje u slabosti …ʼ” (2 Kor 12,10.9).

Gospini heroji iz zajednice Cenacolo i ovaj put su pokazali da se najveća snaga očituje u slabosti. Bratovština «Polje života» iz zajednice Cenakolo sa sjedištem u Međugorju bila je noge i ruke stotinama nepokretnih hodočasnika koje su ovu subotu odnijeli na Brdo ukazanja te time pokazali veliko srce, dobru volju i snagu kojom ih je Gospa darivala i blagoslivljala svakim korakom kojim su bili bliže Njoj. Međugorske snage iz zajednice Cenacolo na svojoj se Facebook stranici posvjedočili i zahvalili za sve primljene milosti. Njihov status prenosimo u cijelosti:

Subota 17.06. bio je poseban dan za našu bratovštinu «Polje života» u Međugorju. U sklopu 6. Međunarodnog hodočašća za osobe s invaliditetom imali smo priliku pomoći svima koji se sami nisu mogli popeti na brdo ukazanja i tako učestvovati na molitvi krunice kod Gospina kipa. Gotovo cijela bratovština pojačana s dečkima iz Ugljana cijelo je prijepodne bila na usluzi svima onima koji su možda i prvi put imali priliku doći do tako voljene Gospe i predati joj svoje molitve, nakane i želje. Te trenutke pune emocija teško je opisati riječima, svaki osmijeh i svaka suza dovoljno su govorili sami za sebe. Bilo je trenutaka kada ni sami nismo znali otkuda nam snaga za odnijeti još jednu osobu, ali praćeni molitvom osobe koju smo nosili i sami smo zaboravili na umor i dobili snagu za još jedan uspon do naše Majke «Kraljice Mira». Na kraju možemo zahvaliti Gospi na ovom iskustvu i prilici da pomognemo onima kojima je to potrebno, da još jednom kao Zajednica Cenacolo možemo drugima posvjedočiti i prenijeti karizmu Majke Elvire i onoga što od nje imamo priliku naučiti. Hvala župi Međugorje i župniku fra Marinku Šakoti što nam je i ove godine dao priliku biti dio ovog hodočašća.

Cenacolo Međugorje