Home Crna kronika I mene je optužila da sam ju silovao, a planirala me zaklati...

I mene je optužila da sam ju silovao, a planirala me zaklati na Dravi

SHARE

“S Nušom Bunić već više od godinu dana nisam bio ni u kakvom kontaktu, kada mi je na Messenger stigla poruka njezinog dečka u kojoj je pisalo: ‘Ti si tipus koji mi je onesvijestil i siloval curu?’ Njemu je, dakle, rekla da sam je silovao, a našoj zajedničkoj prijateljici da me treba namamiti na Dravu, svezati i izbosti! Ona nije mogla vjerovati što Nuša priča”, izjavio je dečko iz Varaždina koji se predstavio kao bivši dečko Nuše Bunić koja je izbola Nikolu Tureka, nakon čega je ovaj preminuo.

Kada ju je policija uhitila Nuša je rekla kako je to učinila u samoobrani, jer ju je pokojni Nikola pokušao silovati.

Bivši Nušin dečko javio se redakciji e-Varaždin, nakon što je pročitao da Nuša optužuje pokojnog Nikolu za silovanje, kaže istu stvar je napravila i njemu ovog proljeća.

“S Nikolom se nisam družio, ali sam ga znao iz osnovne škole, pošto smo isto godište, i bili smo na ‘bok-bok’. Žalosno je i sramotno, kako za njegovu obitelj tako i za njegovu djevojku Martinu, da ga se optužuje za silovanje. Ne želim ni znati što oni proživljavaju u ovom trenutku”, kazao je. Mladić čiji su podaci poznati redakciji u Varaždinu pod moralnom, materijalnom i kaznenom odgovornošću tvrdi kako je Nušu 10. travnja 2017. prijavio policiji zbog lažnih optužbi da ju je onesvijestio, ozlijedio te silovao.

U policiji su mu rekli da mora podići privatnu tužbu. On je tih dana kontaktirao i Nušinog dečka i oca. Na dan kada je Nuši napisao u poruci da će je tužiti, dopisivao se i s njezinim dečkom, nagovarajući ga da se nađu svo troje zajedno, kako bi ispalo bjelodano da Nuša o silovanju – laže. Na kraju se sve, kaže, stišalo i odustao je od podizanja tužbe.

Mladić nadalje, pod moralnom, materijalnom i kaznenom odgovornošću tvrdi da mu je njezin otac izvršio premetačinu stana kada je bio u vezi s Nušom, prilikom koje ga je zatekla njegova cimerica. Nušin otac Danko Bunić, jedan od prvih ratnih zapovjednika specijalne jedince PU varaždinske “Roda“ pravdao se time kako je mislio da je dečko narkoman, premda je znao da ni ne pije, a pogotovo se ne drogira, piše e-Varaždin.

Nakon još nekoliko ljubomornih Nušinih ispada, prekinuo je vezu s njom, bili su zajedno gotovo godinu dana. Kasnije su se rijetko čuli, uglavnom porukama o njezinom zdravlju. Iako ga je u proteklih godinu dana zvala na kavu, on je to odbio.