Home Zanimljivosti Požarevac maturantima poklanja zabavu s go-go plesačicama

Požarevac maturantima poklanja zabavu s go-go plesačicama

SHARE

Lokalna samouprava Požarevca organizirat će za maturante iz tog grada zabavu pod nazivom “Big summer break” u petak, 23. lipnja kad će na Trgu oslobođenja nastupiti više DJ-a, vokal Marija Stević, plesne grupe iz Niša i Beograda, ali i go-go plesačice…

Prema navodima požarevačkih medija, predstavnici grada, Centra za kulturu, kao i organizator manifestacije Nenad Živić, ne smatraju da je pojavljivanje go-go plesačica na maturantskoj zabavi neprimjereno.

“Svaka ozbiljna zabava ima taj performans. Između ostalog i go-go plesači imaju raznorazne performanse”, kazao je Živić.

Član gradskog vijeća Dejan Krstić ocijenio je da se ne radi o vulgarnom programu.

“DJ zabave i ova vrsta glazbe su predviđene s takvim performansom. Ovdje je uključeno više stvari, a go-go plesačice nastupit će oko ponoći”, kazao je Krstić.

On je naveo da je sa Živićem došao na ideju o organizaciji takvog događaja. “DJ Neba (Nenad Živić) i ja smo pričali o tome još prije dvije-tri godine da bi grad Požarevac trebao imati neku manifestaciju s takvom vrstom glazbe, koja je danas popularna među mladima. Sad kad sam preuzeo resor kulture, tu ćemo ideju realizirati, a volio bih i želio da ova zabava postane tradicionalna”, kazao je Krstić.