Home Šport Škola nogometa Međugorje ostvarila veliki uspjeh na turnirima

Škola nogometa Međugorje ostvarila veliki uspjeh na turnirima

SHARE

Škola nogometa Međugorje, nastupala je na dva jaka turnira u Dubrovniku, gdje su osvojili zlato i u Bijeljini gdje su osvojili srebro.  Međugorje, rođeni 2006. godine i mlađe je pobjednik 9. izdanja Memorijalnog međunarodnog turnira ‘Antonio Prlenda’, koji je u organizaciji Nogometnog kluba GOŠK Dubrovnik 1919. odigran ovog vikenda u Lapadu.

Valja napomenuti da je i Dinamo Zagreb pao od ekipe Međugorja. U konkurenciji osam klubova Međugorje je u finalu su na penale dobili Vukovar. Treće mjesto zauzeo je Dinamo Zagreb. Valja napomenuti da su dečki iz Međugorja na otvaranju turnira dobili:

U SKUPINI:

Međugorje – Dinamo Zagreb 2:0.

Međugorje – Župa Dubrovačka 9.0

POLUFINALE:

Međugorje- HNK Slaven Gruda 7.1

FINALE: Međugorje – Vukovar 0:0, penali 2:0

Najbolji strijelac je Mislav Čutuk (Međugorje) sa 6 pogodaka, a najbolji igrač Danijel Prskalo (Međugorje) Medugorje, rođeni 2005. godine i mlađe osvojili su srebro, na jakom turniru u Bijeljini, igrajući čitav turnir bez zamjene igrača.

10. međunarodni nogometni turnir “Stopama Save Miloševića”, u Bijeljini, okupio je ove godine 150 ekipa iz BiH, Srbije, Hrvatske, Crne Gore, Makedonije, Italije, Rumunije. Međugorje je u skupini osvojilo prvo mjesto, a rezultati su:

MEĐUGORJE – SLOBODA TUZLA 2:1

MEĐUGORJE – PROLETER 0:0

MEĐUGORJE – RAD BEOGRAD 2:0

MEĐUGORJE – SARAJEVO FAMOS 1:0

Četvrtfinale: MEĐUGORJE – VITEZ 4:0

Polufinale: MEĐUGORJE – OFK BEOGRAD 1:0

Finale: MEĐUGORJE – ŽELJEZNIČAR SARAJEVO 1:2

Najbolji strelac – James Patrick Ostojić. Najbolji golman – David Miličević. Čestitke našim dečkima i najboljoj školi nogometa na ovim prostorima. Ovo je primjer kako se s djecom treba raditi i pokazatelj što je ova škola nogometa sve osvojila u zadnjih par godina. Ovom prilikom dječaci škole nogometa Međugorje zahvaljuju svojim roditeljima što su im omogućili da mogu trenirati i natjecati se i zahvaljuju svojim trenerima Nladenu Pervanu Mrđi, Danijelu Bajkuši, Mariju Prskalu Unani i Željku Akmadžiću Akmi i svim drugima koji na bilo koji način pomažu, navode iz škole.