Home Zanimljivosti Pet korisnih savjeta za korisnike Vibera za koje možda dosad niste znali

Pet korisnih savjeta za korisnike Vibera za koje možda dosad niste znali

SHARE

Viber je popularna i široko rasprostranjena aplikacija. Koriste ga u svim krajevima svijeta, besplatan je i uglavnom zbog toga veoma atraktivan.

Jednostavan je za korištenje, a u nekim zemljama potpuno je ”potukao” konkurenciju. Oni koji ga redovno koriste, i pored brojnih nedostataka, uživaju u prednostima koje nudi ne znajući za neke zanimljive mogućnosti koje nudi.

U nastavku pročitajte pet savjeta koji će vam pomoći u korištenju Vibera, a koje možda nista znali.

– Moguće je sakriti profilnu sliku od nepoznatih osoba. Vrlo često, kada imate propušten poziv, upravo putem Vibera tražite identitet osobe koja se krije iza nepoznatog broja. Rijetki znaju da je moguće zabraniti neznancima da vide tko ste. Birajte postavke – privatnost pa isključite opciju ”prikaži moju sliku”.

Pronađite postavke – privatnost, a potom isključite status ”na mreži”. Tako će vaš online status biti skriven i nitko neće znati jeste li na mreži.

– Viber je moguće instalirati i na računalo, što će vam znatno olakšati njegovu upotrebu i ubrzati kompletan proces. Mnogi korisnici zaobilaze ovu mogućnost računajući da je Viber ipak aplikacija za mobilne uređaje.

– Ako ne želite da prijatelji vide da je njihova poruka stigla do vas, jednostavno birajte postavke – obavijesti i opciju “Prikaži pregled poruke”. Jednostavno je možete isključiti i nitko neće znati jeste li i kada pročitali poruku.

– Redovno brišite podatke koje Viber automatski pohranjuje na vaš uređaj. Memorija telefona mogla bi biti opterećena pa uređaj radi sporije. U galeriji pronađite automatski skinute sadržaje i ubrzajte rad svog telefona.