Home Gospodarstvo Visoka škola „Logos centar“ u Mostaru raspisala natječaj za upis studenata za...

Visoka škola „Logos centar“ u Mostaru raspisala natječaj za upis studenata za akademsku 2017./2018. godinu

SHARE

Na osnovu Odluke o davanju suglasnosti Ministarstva prosvjete znanosti kulture i športa, HNŽ/K na Odluku Senata Visoke škole „Logos centar“ u Mostaru o upisu studenata u prvu godinu studija za akdemsku 2017./2018. godinu Visoka škola „Logos centar“ u Mostaru je raspisala Natječaj za upis studenata u prvu godinu studija za akademsku 2017./2018. godnu.

Natječaj se nalazi na linku logos-centar.com/Files/Natjecaji/Natjecaj_2017.pdf

Od otvorenih1905 mjesta za upis, novi studenti se mogu odlučiti za neki od inovativnih studijskih programa:

  • Sigurnosne studije (smjerovi: Sigurnost i Kriminalistika),
  • Poslovnu ekonomiju (smjerovi: Financije i računovodstvo; Menadžment; Menadžment javnog sektora i uprave; Poduzetništvo i poslovno upravljanje; Financijsko upravljanje, bankarstvo i osiguranje; Korporativno komuniciranje; Menadžment u turizmu, hotelijerstvu i uslužnim djelatnostima),
  • Dizajn (smjerovi: Modni dizajn, Grafički dizajn i Dizajn interijera),
  • Zaštitu na radu i zaštitu od požara,  Energetiku (smjerovi: Gospodarenje energijom i energetska učinkovitost; Obnovljivi izvori energije; Održavanje energetskih postrojenja; Termotehnika),
  • Informacijske tehnologije,
  • Pravo i financije i
  • Cestovni promet.

Za studente koji se u akademskoj 2017./2018. godini odluče na upis bilo kojeg studijskog programa, osim Dizajna otvorena je mogućnost upisa po principu učenja na daljinu (distance learning). Distance Learning je oblik obrazovnog procesa, a koji zahvaljujući brzom razvoju informacijskih tehnologija zauzeo visoko jesto među klasičnim metodama obrazovanja. Ovakvom metodom učenja studenti koji radi poslovnih ili drugih obaveza nisu u mogućnosti klasični raspored integrirati u svoj raspored, mogu predavanja prilagoditi sebi. Učenje na daljinu omogućava stalno učenje putem interneta, gdje se studenti profesionalno usavršavaju, vlastitim tempom, na mjestu i u vremenu koje sami odaberu. Studenti prolaze kroz materijal za učenje onom brzinom i onoliko puta koliko žele, a profesori su im stalno dostupni za sve pomoći i informacije, kao i sva literatura.

Studenti koji se odluče na studij Poslovne ekonomije, smjer Menadžment, imaju mogućnost biranja žele li nastavu slušati i polagati ispite ili na materinjem jeziku ili na engleskom. Studij na engleskom jeziku priprema studente da po završetku studija budu još spremniji za tržište rada, a znanje i kompetencije stečene po završetku im otvaraju vrata, ne samo Europe nego i ostatka svijeta, uzimajući u obzir da se većina poslovne komunikacije u svijetu odvija na engleskom jeziku.

Studenti Logosa koji su zainteresirani već koriste mogućnosti međunarodne razmjene te su dio studiranja proveli na fakultetima u Europi, ali i obavljali stučnu praksu i Europi i dalje. Studentima koji se upišu u akademskoj 2017./2018. godini na prvu godinu su iste mogućnosti otvorene i dostupne.