Home Zanimljivosti Jeste li čuli za pozu ‘tigrov korak’?

Jeste li čuli za pozu ‘tigrov korak’?

SHARE

Svaki pravi muškarac vodi računa o tome da njegova žena bude zadovoljna u krevetu. Ali to često nije lako raditi na duže staze, jer seks-poze brzo dosade, a trikovi se vremenom izližu.

Zato s vremena na vrijeme uvijek morate da smišljate nove i vruće seks poze, ne bi li ste ponovo uspjeli da dobijete njenu punu pažnju, a potom i vrisak zadovoljstva u spavaćoj sobi.

Imamo rješenje za vas – egzotičnu pozu pod nazivom “”igrov korak” koju definitivno treba da isprobate jer vaša djevojka neće ostati ravnodušna. Evo šta sve treba da znate ne bi li došli do cilja, odnosno njenog eksplozivnog orgazma.

Kako se izvodi seks položaj Tigrov korak?

Tigrov korak je seks-poza kod koje žena klekne i rukama se nasloni na nadlaktice, a glavu spusti dole tako da njena poza podsjeća na položaj tigrice za vrijeme parenja. Muškarac u nju prodire klečeći od pozadi tako što je uzima za bokove. Trzajnim pokretima je njiše naprijed i nazad, što je u tom položaju vrlo jednostavno postići, a osim toga joj odupiranje omogućava veću stabilnost i za vrijeme najintenzivnijih trzaja.

Kakve su prednosti ove poze?

Položaj je izuzetno erotičan, jer muškarac ima odličan pogled na partneričinu seksi guzu, a uz to može da ima jednostavan pristup do partneričinog klitorisa, pa je tako za vrijeme trzanja može još dodatno stimulisati. Trzaji moraju da budu što snažniji i brži, što svakako zavisi od izdržljivosti muškarca, kako biste zaista opravdali njegov naziv Tigrov korak.

Kako taj položaj dodatno možemo da učinimo još boljim?

Budući da se u tom položaju žena naginje na nadlaktice, muškarac ne mora da se brine da će je svojom težinom previše pritiskati. Stoga ruke može da koristi i za stiskanje grudi ili milovanje njenih leđa, koja su usput rečeno omiljena erogena zona kod žena. Nježnim dodirima po leđima ćete ženu dodatno napaliti.