Home Zanimljivosti SKANDAL U SKB MOSTAR: Pacijentu ostala zašivena koverta u trbuhu

SKANDAL U SKB MOSTAR: Pacijentu ostala zašivena koverta u trbuhu

SHARE

Ante nije ni slutio da će samo 15ak dana nakon operacije morati ponovno pod nož. Naime kako su mu rekli iz bolnice, par sati nakon operacije doktor Škarić koji ga je operirao primjetio je da mu nedostaje jedna od 23 koverte koje je danas primio od pacijenata. Cijela bolnica je dignuta na noge ali koverta nije pronađena pa je zadnje mjesto za potražiti ostao trbuh nesretnog Ante. Ante nam kaže da ga je mater nagovorila prije operacije da mora “dat doktoru njegovo” kako bi sve prošlo u redu iako se on protivio. Milka mu je govorila da se samo sjeti pokojnog strica Ljube koji je umro od srca u 92-oj godini, a prije operacije doktoru nije ništa dao.


Ante je ponovno “otvoren” a doktor je presretan izvukao kovertu koja mu je ispala prilikom operacije. Međutim sreća je kratko trajala jer je unutra bilo “samo” 50€. Doktor Škarić nam je ljutito rekao: “Da sam zna da je samo petoba ne bi ga ni otvara, ovoliko dobijem po uputnici”. Ante kaže da je imao ispit sljedeći tjedan koji mu je bio važniji od slijepog crijeva pa je 100€ ostavio za profesora. Mater mu kaže da je osramotio kuću te da se boji da će ih sad svi u bolnici a i u selu gledat ispod oka. Odma iza nedilje nosim doktoru još kesu makar ne imala za ručka, kaže Milka.


Osim slučaja “koverta” Mostar pamti i slučaj “vikler” kada je u pacijentu ostala oprema od frizerke koja je asistirala doktoru pri operaciji.

Izvor: https://www.facebook.com/Tersovi/