Home Šport Brotnjak Marko Bencun pronašao novi angažman

Brotnjak Marko Bencun pronašao novi angažman

SHARE

Rekao nam je prije nekoliko dana Samir Toplak kako još uvijek čeka prava pojačanja, a dojam je da ih je i dočekao, pišu Sportske novosti.

Naime, direktor Branko Laljak dogovorio je dolazak Marka Bencuna iz Hajduka te Herdija Prenge, koji je praktički cijelu prošlu sezonu bio bez kluba budući da je branič još ljetos prekinuo suradnju s Lokomotivom.

Priča oko Bencuna je poznata, slovio je kao veliki talent, imao je dobar period u Hajduku, no učestale ozljede su napravile svoje, a sad će u Zaprešiću pokušati oživiti karijeru, baš kao i njegov novi suigrač.

– To su dva igrača koja će biti pojačanja, nadamo se da će se pokazati svoju kvalitetu, vjerujemo da će pomoći klubu, ali i sebi. Nadamo se da će se preko nas uspjeti plasirati na europsko tržište – rekao nam je Branko Laljak pa nastavio:

– Dugo mi to već “šuškamo”, a sad je došlo vrijeme i da realiziramo taj transfer. Ponekad treba vremena da se stvari poslože, vremena je malo jer je prvenstvo pred vratima, bilo bi realno da nova sezona počinje kasnije, ali eto – istaknuo je direktor Intera i za kraj dodao:

– U rangu ovih pojačanja spada i ostanak Ivan Blaževića s kojim smo u pregovorima i nadamo se da će se na pozitivan način okončati ta priča.

Bencun i Prenga u ponedjeljak će se priključiti momčadi, a radi se na dolasku i jednog lijevog bočnog, a u kuloarima kruži i me Darija Rugaševića koji je prošlu sezonu odradio u Rumunjskoj, točnije u Gaz Metanu, javljaju Sportske.