Home Gospodarstvo Otvorenje “Brotis Home” danas 1. srpnja, popust 12% do 10. srpnja

Otvorenje “Brotis Home” danas 1. srpnja, popust 12% do 10. srpnja

SHARE

Obavještavamo cijenjene kupce kako se od subote, 1. srpnja u ponudi tvrtke BROTIS d.o.o., osim vrhunske keramike i sanitarije, nalazi i BROTIS HOME, gdje u sklopu novog brenda možete pronaći vrhunski namještaj te ostalu opremu za vaš dom ili poslovni objekt.

U našem salonu pronaći ćete proizvode visoke kvalitete i modernog dizajna. Osim proizvoda, svojim kupcima želimo dati osjećaj ideje, a iznad svega stvoriti međusobni odnos povjerenja i sigurnosti.

Asortiman robe je širok. U ponudi imamo namještaj: tapecirane garniture, komode, stolove, stolice, krevete, madrace, nadmadrace, dječje madrace i jastuke.

U našoj ponudi nalaze se i talijanske vrtne garniture, gdje kupac uz biranje vrtnog namještaja može izabrati i odgovarajuće vrtne vaze ili svjetleće skulpture u željenoj boji.

U ponudi se nalazi visoko kvalitetna posteljina renomiranog američkog proizvođača Karsten te zavjese i tapete europskih proizvođača iz Belgije i Njemačke.

Ponosni smo što Vam u našoj ponudi možemo predstaviti i proizvode talijanskog dizajnera Adriania. Ako želite kupiti unikatnu, dizajnersku i bezvremensku skulpturu-vazu, svjetiljku ili sag, posjetite nas!

BROTIS HOME ( I KAT- zgrada Brotisa)
Tromeđa bb
88260 Čitluk
Radno vrijeme salona:
Ponedjeljak – petak: 09:00-18:00 sati
Subota: 09:00-14:00 sati