Home Kultura Promocija knjige “Ne lomite napukle trske: Život s darovanim teškoćama”

Promocija knjige “Ne lomite napukle trske: Život s darovanim teškoćama”

SHARE

Knjižnica Ljubuški, u suradnji s Općinom Ljubuški, u okviru manifestacije „Ljubuško ljeto 2017.“ te povodom obilježavanja 60 godina postojanja Knjižnice Ljubuški, organizira promociju knjige “Ne lomite napukle trske: Život s darovanim teškoćama”, autora fra Gorana Azinovića i fra Zvonke Benkovića.

Promocija knjige održat će se u četvrtak 27. srpnja 2017. godine, s početkom u 20.30 sati, u gradskom parku u Ljubuškom.

Promocija će bit obogaćena brojnim sugovornicima, među kojima će bit i fra Mario Knezović te glazbenim točkama.

Ukratko o knjizi:
U suradnji s 2 svećenika i preko 20 roditelja djece s Downovim sindromom napisana je knjiga o tim malenim anđelima; roditeljskom pogledu na njih, radu s njima, prihvaćenosti u društvu itd.

Ovom knjigom koja broji 312 stranica, urednici fra Goran Azinović i fra Zvonko Benković žele prikazati da ti maleni anđeli nisu stranci u našem društvu ili nešto što trebamo gledati sa strahom ili rezervom. Danas je rijetko, doslovno, nemoguće pronaći knjigu s ovakvom tematikom i sigurno će biti mnogima na blagoslov i pomoć dok je budu čitali. U knjigu su uključene kratke priče i svjedočanstva.
Mnogima će otvoriti oči da kao što sam naslov kaže „ne lomite napukle trske”. Ta djeca nas trebaju!

Radujemo se Vašem dolasku!