Home Društvo Iskaz prouči i mercedesa naruči: Mamić obećao mercedes onome tko nađe razliku...

Iskaz prouči i mercedesa naruči: Mamić obećao mercedes onome tko nađe razliku u iskazima

SHARE

Nastavljeno je suđenje na osječkom Županijskom sudu braći Mamić i drugima. Na klupu za svjedoke trebao je sjesti Eduardo da Silva, ali je nedolazak opravdao mailom u kojem je rekao da zbog obveza prema klubu za koji igra u Brazilu nije mogao doći.

Mamić je po izlasku iz sudnice potvrdio kako je upoznat s činjenicom da se protiv njega provodi istraga i kako uskoro očekuje još jednu optužnicu. Osvrnuo se na činjenicu da se svjedok Eduardo da Silva nije pojavio na ročištu zbog klupskih obaveza. ‘Eduardo u svom iskazu govori kako sam dao nekoliko stotina tisuća eura njemu i njegovom skrbniku, nitko se ne pita što je on trebao napraviti za mene. Želim mu zdravlje i uspješnu karijeru’, kazao je Mamić.

Vidjeli ste da sam to primio mirno, kadija te tuži kadija te sudi. Doći će dan kada ćete vi mene razumjeti i shvatiti zašto sam ja to radio u sudnici’, kazao je Mamić.

Dodao je da su naslovi vijesti o jučerašnjem ročištu na kojem je svjedočila punica Luke Modrića ponovno implicirali da je ona primijenila iskaz u odnosu na ono što je ranije rekla USKOK-ovim istražiteljima. ‘Čitao sam noćas iskaz svjedokinje dan u USKOK-u sto puta. Nije promijenila jedan zarez, a naslovi su skandal, promijenila je iskaz… Nemaš mogućnosti da raščistiš i dokažeš istinu’, kazao je Mamić.

Onome tko nađe razliku između iskaza koji je Modrićeva punica Vesna Juraić dala USKOK-ovim istražiteljima i onog koji je jučer dala na sudu, Mamić je obećao kupiti Mercedes, piše tportal.