Home Društvo PA TI PRATI PERNARA: Prijava 57-godišnjoj ženi zbog komentara na Facebooku

PA TI PRATI PERNARA: Prijava 57-godišnjoj ženi zbog komentara na Facebooku

SHARE

Policija nastavlja s prekršajnim prijavama zbog komentiranja na Facebooku. Ovaj put, prijavu je dobila T.M. iz Vetova, žena od 57 godina koja je komentirala status Ivana Pernara s jedne od deložacija.

Napisala je: “Ooo jebem ti tu odoru da ti jebem, to je ‘nekad’ bila čast nositi, a danas je sprdnja, gadost”, piše Index.

T.M. za portal kaže kako se sve dogodilo u subotu. “U subotu su došla dvojica policajaca u onom njihovom kombiju (PP Požega op.a.) i pitali su jesam li ja 6. ili 7. lipnja napisala komentar nakon jedne deložacije i to je sve.”

Sjeo je za moj kompjuter i tražio komentar

“Ja taj komentar nisam mogla naći na Facebooku pa je jedan od policajaca sjeo za moj kompjuter, pošto ja ne vidim, nosim naočale. On je sjedio za kompjuterom, tražio taj moj komentar i našao”, dodaje.

Rekli joj da se kane Pernara

“Slijedi mi Prekršajni sud, prijava je napravljena. Čekam poziv za sud. Policajci su mi rekli da se kanim Pernara da on ima plaću i navlači ljude da komentiraju na takav način što se ne smije pa ljudi plaćaju kazne”, rekla je.

Kaže i da misli kako je pod prismotrom i da joj je to dodatni stres, a lošijeg je zdravstvenog stanja. “Imam PTSP i od subote gutam tablete kako bih ovo preživjela”, rekla je.

Prema prijavi, radi se o omalovažavanju ili vrijeđanju državnih organa odnosno službenih osoba prilikom vršenja njihove dužnosti, a predviđena kazna za taj prekršaj je od 200 do 800 kuna ili do 30 dana zatvora.