Home Zanimljivosti Od velike guze do malog dekoltea: Najbolji kupaći kostimi za svaki oblik...

Od velike guze do malog dekoltea: Najbolji kupaći kostimi za svaki oblik i veličinu tijela

SHARE

Ako vam kupaći kostim dobro ne pristaje, onda se nećete osjećati ugodnou njemu. Stoga prilikom kupovine obratite pažnju na modele koji će pravilno oblikovati vaše tijelo i naglasiti sve vaše atribute.

Izaberite pravilan kupaći kostim za:

1. Malu i ravnu stražnjicu
Žene s malom i ravnom guzom ponekad bi voljele dodati malo volumena svojoj pozadini, a na plaži to mogu napraviti nošenjem kupaćih kostima tj. bikini gaćica bogatog uzorka koje ne prekrivaju u potpunosti stražnjicu. Dobar izbor su i oni modeli koji imaju razne dodatke i ukrase poput volana ili mašnica te drapirani ili naborani modeli. Svi će stvoriti iluziju punoće.

2. Eliminaciju šlaufića
Retro bikiniji sjajni su za ovu namjenu jer izravnavaju po mnogima ‘najkritičniji’ predio struka na kojima se stvaraju šlaufići. Modeli s gaćicama visokog struka koji sežu iznad pupka obgrlit će vaš struk i riješiti problem. Ako preferirate jednodijelne badiće, birajte modele koji su drapirani na području trbuha.

3. Široka ramena
Ženama sa širokim ramenima i leđima sjajno pristaju asimetrični jednodijelni kupaći kostimi, posebno oni na jedno rame koji ‘lome’ dekolte i gornji dio tijela vizualno čine nježnijim.

4. Male grudi
Za vizualno povećavanje malih grudi kupujte podstavljene modele, kupaće kostime s volanima na području grudi ili pak one s bogatim uzorkom.

5. Kratke noge
Visoko rezani jednodijelni kupaći kostimi ili bikini s visoko rezanim gaćicama maksimalno će produljiti noge i ‘povisiti’ vas bez upotrebe štikli.

6. Veliku stražnjicu i bedra
Pažnju usmjerite na gornji dio tijela odabirom jednodijelnog kupaćeg kostima s dubokim V izrezom. Nemojte se sramiti svojih oblina nego ih ‘obgrlite’ u sportskim kupaćim gaćicama koje daju dobru potporu guzi i bedrima.

7. Trbuščić
Zaboravite na skrivanje trbuščića i umjesto toga izaberite kupaći kostim koji će na ženstveni način prezentirati vaše obline. Tankini je sjajan izbor jer njegov gornji dio funkcionira kao pravi mali ‘steznik’. Kombinirajte gornji dio tamne boje s donjim dijelom življe boje. Tankini jednako dobro pristaje svim ženama, a posebno ga vole trudnice. Jednodijelni modeli tamnijih boja i klasičnog ili sportskog kroja najbolje će oblikovati vašu figuru.

Ako se spremate na more i ne znate kakve dodatke odabrati za sebe, pogledajte 3 kombinacije za plažu u glam, sportskom i klasičnom stilu.

Bikini za male grudi (Springfield, gornji dio 159 kn, donji dio 99 kn)

Bikini za male grudi (Springfield, gornji dio 159 kn, donji dio 99 kn) (Foto: Zadovoljna.hr)