Home Kultura Cetinski poludio: Pokušavate ‘oblatiti’ pjevača jer je vjernik

Cetinski poludio: Pokušavate ‘oblatiti’ pjevača jer je vjernik

SHARE

Moja podrška mladom kolegi i prijatelju. To što se radi jednom mladom i divnom čovjeku i mom kolegi Marku iz benda “Pravila Igre” je nešto na što se ne mogu oglušiti. Želi ga se prikazati kao vjerskog prolupanog fanatika samo jer je vjernik i jer vjeruje u dragog Boga, piše Tony Cetinski (48).

Pjevač se osvrnuo na nedavno objavljen članak o grupi Pravila igre koji na dodjeli nagrada za hit godine Cesarica neće doći s pjevačem Markom Kutlićem, nego s dva nova člana. Jedan od njih je i sin Miroslava Škore, Matija.

Dečki iz grupe rekli su da im je Marko poručio da ne može doći zbog zdravstvenog stanja te da odlazi na bolovanje na neodređeno vrijeme, piše Jutarnji.

‘Može vas biti sram!’

Izvor blizak bendu rekao je da Marko ‘razgovara s Isusom po nekoliko dana’ i da zato ne može dolaziti na probe i koncerte.

Cetinski je u svojoj objavi osudio članove benda i njihovog menadžmenta koji ‘lupetaju i ugrožavaju divnog momka’.

– Ako se Marko i razboli to neće biti zbog vjere prema Bogu nego zbog mobinga koji se nad njim sustavno vrši već neko vrijeme. Ostavite Marka i njegovu obitelj na miru!! Može vas biti sram! Ne bi me čudilo da ste mu i u ugovoru o suradnji stavili stavke da se kloni vjere i tko zna kakvih još gluposti koje nemaju veze sa zdravim razumom – piše pjevač koji je Marku poručio da je on ‘Pravila igre’, a ne netko drugi. Cijelu situaciju nazvao je pokušajem ‘diskreditiranja jednog divnog bića’.

Nedugo nakon Tonyjevog teksta, osvanula je na ‘grupa podrške Marku Kutliću’ na Facebooku.