Home Crna kronika Mostar: Nakon požara u stanu pronađeno beživotno žensko tijelo

Mostar: Nakon požara u stanu pronađeno beživotno žensko tijelo

SHARE

U protekla 24 sata mostarski vatrogasci su intervenirali na više lokacija. Među brojnim intervencijama, vatrogasci su protekle noći gasili požar u stambenoj zgradi u Ulici Zrinskog i Frankopana (naselje Bijeli brijeg).

Nakon gašenja vatre u stanu je pronađeno beživotno tijelo ženske osobe. Ovu informaciju potvrdio je i dežurni tužitelj, uz napomenu da se ne zna uzrok smrti.

“Postoji mogućnost da je osoba stradala od udisanja dima, ali također postoji mogućnost da je osoba preminula prije požara uslijed zdravstvenih problema. Kako bi se utvrdile točne okolnosti smrti ženske osobe, bit će urađena obdukcija, dok će policijski službenici uraditi očevid”, rekao je dežurni tužitelj.

Iako smo pokušali dobiti i službene informacije iz MUP-a Hercegovačko – neretvanske županije, u tome nismo uspjeli, jer je cijelo prijepodne telefonska linija bila zauzeta. Vatrogasci su intervenciju na gašenju stana imali u nedjelju od 1:30 sati do 2:25 sati.

U subotu od 6:30 sati intervenirali su na gašenju trave u Južnom logoru, od 11:55 sati u Ortiješu gdje je vatra zahvatila travu i nisko raslinje.

Vatra je zahvatila travu u Ulici kraljice Katarine od 12:25 sati, dok je intervencija na gašenju požara u Miljkovićima, te na lokalitetu Kozica trajala od subote od 13:15 sati, do nedjelje u 5:50 sati.

Pored ovoga uslijedile su intervencije u Raštanima od 16 sati (trava i nisko raslinje), u Ulici kralja Petra Krešimira IV od 21:40 sati (otpad), u Jasenici od 1:15 sati (trava i nisko raslinje) i u Sjevernom logoru od 2:45 sati (trava i raslinje).

(Bljesak.info)