Home Zanimljivosti To vježbajte: Što žene najviše vole na muškarcima?

To vježbajte: Što žene najviše vole na muškarcima?

SHARE
PRECIZNIJE, koji su to dijelovi njihovih tijela koje dame prvo primjećuju?
Iako se često misli kako su žene te koje se opterećuju izgledom, to ne može biti više krivo jer to rade i muškarci, samo možda to toliko ne pokazuju ili se možda ne opterećuju toliko.
No i oni su opterećeni količinom kose na glavi, veličinom spolnog organa, mišića te općenito izgledom tijela, a u sve se uplela i znanost. Tako je provedeno jedno veliko istraživanje među pripadnicama ljepšeg spola, kako bi se otkrilo što one najviše vole na muškarcima.

Nakon ovoga znate što vam je činiti.
1. Ramena
Žene su otkrile kako su ramena najatraktivniji dio tijela na muškarcima, a dobra je vijest to što njih možete itekako izvježbati u teretani jer nemaju svi iste genetske predispozicije. Uz to, žene ističu kako vole i mišićave ruke, a posebno izdvajaju velike podlaktice i široke dlanove.

2. Ravni trbuh
Ako ste mislili da žene privlače pločice na trbuhu, u krivu ste. One im nisu toliko bitne, koliko im je važno da trbuh bude ravan i da na njemu nema sala, a to je također nešto što možete izvježbati u teretani.

3. Bijeli zubi
Ovo je zanimljiv podatak: ženama primjerice nije toliko važna simetričnost svih dijelova lica te čak i preferiraju ona koja nisu savršena, no kada su u pitanju zubi, odgovor je samo jedan: zubi moraju biti lijepi, što pravilniji i po mogućnosti bijeli. To ne možete izvježbati u teretani, no definitivno ih možete pravilno njegovati.