Home Zanimljivosti FOTO: Najpopularnija plaža na instagramu nedaleko od Hercegovine

FOTO: Najpopularnija plaža na instagramu nedaleko od Hercegovine

SHARE

Već smo pisali o najljepšim jadranskim plažama koje morate posjetiti, no da naša obala i dalje skriva prave dragulje – nije iznenađenje! Planirate li vikend u Dubrovniku ili se već nalazite tamo, svakako posjetite idiličan predio Konavla. Tamo se, naime nalazi plaža, skrivena od pogleda, pomalo nedostupna, no izgledom i doživljajem mora – prekrasna. Radi se o šljunčanoj plaži Pasjača u Konavlima, točnije plaži u malom mjestu Popovići.

PLAŽA PASJAČI U KONAVLIMA

Ova prekrasna plaža nalazi se iza strmih litica, a do nje jedino možete doći spuštajući se niz duge, prilično fotogenične i vrlo strme stepenice koje su usječene u stijenu. Stijena je na 250 m nadmorske visine, tako da je spust, no i uspon, mala avantura za sebe. Na plaži nije gužva, a niti brodice ne zaklanjaju vidik prema morskom horizontu. Ovaj idealan položaj djelomično je zbog nepristupačnog terena, a djelomično zbog njezinog tajanstvenog položaja.

@letomle

@letomle

@soul_by_the_sea

@soul_by_the_sea

No, kako god bilo, ovoga ljeta društvena mreža Instagram obiluje fotografijama ove prekrasne plaže… I ako se nađete tamo, svakako nemojte propustiti zabilježiti trenutak spuštanja, a i boravka na jednoj od rijetkih poludivljih plaža na kojima ćete uživati u moru, suncu, tišini i prirodi koja vas okružuje…

@annesirilor

@annesirilor

@ecroatiacom

@ecroatiacom

@jofoto_photography

@jofoto_photography

@ladannikravan

@ladannikravan

@markorase

@markorase

@yon2918

@yon2918

@damir_zakula

@damir_zakula

@kovacevic.matija

@kovacevic.matija